En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 29 de setembre de 2013

BESCUIT DE NATA - ESMORZAR DE DIUMENGE

Aquest bescuit el vaig veure al blog de COCINANDO SABORES, i va ser veure'l i corre a la nevera a veure si tenia els ingredients per fer-lo. Es ràpid de fer i encara més de menjar. I el millor fer-lo d'un dia per l'altre, encara que acabat de fer també es bonissim.
Acompanyat d'un bon café amb llet i  mentres mirem alguna revista de cuina ........... quina millor manera de començar el diumenge.
INGREDIENTS:
Bizcocho de nata
100 gr. de sucre
50 gr. de farina
50 gr.de maicena
1ou
200 ml de nata
una mica de sal
sucre glas
1 sobre blanc y 1 sobre lila de gasificante 

  • Preescalfem el forn a 180 º. Mentrestant preparem un motlle de plum cake i l'untem amb una mica de mantega i farina. Reservem. 
  • Al bol de la nostra batedora posem l'ou. Batem bé fins que l'ou tripliqui el seu volum, que adquireixi una textura esponjosa. Reservem.
  • Muntemla nata amb l'ajuda d'unes varetes elèctriques incorporem l'ou amb moviments envolvents.Afegim farina,i la micena tamisades i el sucre poc a poc i ho barregem amb compte.Finalment hi afegim els dos sobres degasificants i acabem de barrejar.
  •  Aboquem la barreja sobre el motlle i ho posem al forn 20 minuts, calor amunt i avall. Transcorregut el temps punxem el centre amb el pal d'una broqueta, si aquest surt net està llest. Retirem del forn i deixem refredar sobre una reixeta. Empolvorem amb sucre glacé abans de servir.
  • Ja tenim el nostre bescuit llest per esmorzar.

18 comentaris:

  1. doncs ha de ser bonissim!!! jo m'estic fent un esmorzar del segle...m'he llevat amb gana i estic menjant de tot!! jeje petons

    ResponElimina
  2. Qué corte tiene ese bizcocho, tiene que estar buenīsimo
    Besos

    ResponElimina
  3. Quina pinta mes flonja te aqust bescuit!!!!!
    No tant sol per esmorzar, també a qualsevol hora.
    Petonets


    ResponElimina
  4. ostres, quina pinta!!! es veu tant esponjós

    ResponElimina
  5. caramb,.........un bonissim esmorzar de diumenge

    ResponElimina
  6. caramb,.........un bonissim esmorzar de diumenge

    ResponElimina
  7. Aiss, que te voy a decir si ya sabes que el dulce me pierde.....que rico debia de estar....

    ResponElimina
  8. Boníssim, Quima! arribo tard, oi?
    Una setmana,`guapa!

    ResponElimina
  9. Idela per esmozar cada dia, no només diumenge! :)
    T'ha quedat super esponjós i molt suau.

    ResponElimina
  10. Quina delícia, Quima!! Em guardo aquesta recepta, que la faré segur!

    ResponElimina
  11. Segur que esta boníssim...!!!
    Petonets

    ResponElimina
  12. Quima, que be que t'ha quedat aquests Bescuit de nata, esponjós, ben tallat....

    ResponElimina
  13. Quima que bien que te ha quedado y que gusto poder saborearlo¡¡
    Bss

    ResponElimina
  14. T'ha quedat super esponjós, es veu deliciós!!

    ResponElimina
  15. Aquestes coques són la meva perdició, que bona!

    ResponElimina
  16. I tant per mit ambé es la millor manera de començar el diumenge, m'agraden els canvis que has fet al blog, enhorabona Quima!

    ResponElimina
  17. la coca amb molt bona pinta, però el joc del cafè és molt semblant al que jo tinc de la meva bessàvia, ja,ja,ja m'ha fet molta gràcia al veure'l.

    ResponElimina