En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dilluns, 23 de setembre de 2013

AMANIDA DE PATATA AMB MAIONESA


Aqueste es un d'aquells plats refrescant i ben fàcils de preparar, ideals per els dies de més caloreta i com que encara l'estiu no vol marxar , encara som a temps de fer-lo A més el podem deixar preparat i quan arribem de la platja només tenim que amanir-lo.
INGREDIENTS:
Patates
Un bossa d'amanida variada
Ou dur
Olives negres per decorar
Maionesa
Per la vinagreta:
oli d'oliva
vinagre de mòdena
mel
orenga sec
  • Primer bullim les patates (jo les he fet al vapor ja pelades i tallades i a l'aigua hi he posat unes branques de romani i uns brots de menta)
  • Les deixem al dente, ja que si fossim massa cuites s'ens desferien . 
  • Barregem les patates amb la maionesa i les posem al centre del plat . Al voltant  hi posem l'amanida , i jo hi he posat uns talls d'ou dur . Posem una oliva negre a sobre les patates per decoració. 
  • Al moment de servir hi tirem la vinagreta per sobre l'amanida i una mica de sal.
* Per fer aquesta recepta m'he inspirat en una que vaig veure en el blog de  LES RECEPTES DEL MIQUEL, que avans d'anar-se'n de vacances ens va deixar unes propostes molt bones i refrescants .

12 comentaris:

  1. Super fan de les amanides Quima!!! jejeje
    Quina bona pinta i així com tu dius si t'ho deixes mig preparat tens un plat boníssim quan arribes a casa!
    Petons

    ResponElimina
  2. Habrà que aprovechar el calor que queda para comer ensaladas así de ricas.
    Besos

    ResponElimina
  3. Quima qué ensalada más rica y original...me llevo tu receta, besitos guapa

    ResponElimina
  4. Me encantan este tipo de ensaladas, tan fresquita y fácil de hacer.
    Ptons.

    ResponElimina
  5. Me encantan este tipo de ensaladas, tan fresquita y fácil de hacer.
    Ptons.

    ResponElimina
  6. Tiene una pinta estupenda y además fácil.

    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  7. Boníssima...ara quasi menjo cada dia d´amanides!

    ResponElimina
  8. M'encanta l'estètica d'aquest plat! Quina combinació de formes i colors!

    ResponElimina
  9. ostres Quima, una amanida ben fresqueta per aquests dies calurosos de tardor. petonets

    ResponElimina
  10. Quina amanida tan senzilla i a la vegada tan bona eh? a mi quan fa calor m'encanten aquestes amanides amb patata, són boníssimes!

    ResponElimina
  11. Què bones les amanides! a mi em ve bé sempre estiu i hivern! amb patata queden boníssimes!

    ResponElimina