En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

divendres, 13 de desembre de 2013

LIONESES AMB CREMA DE TURRO DE XIXONA

La setmana pasada tenia un dinar i havia de portar postres. Havia de fer alguna cosa que la pogués fer el dia abas i que a més fos de bon repartir, ja que era un dinar on cadascú portava alguna cosa i ho compartiem . Com que estavem a les portes de Nadal no volia fer les tipiques lioneses de nata o trufa, i tafanejant pels blogs vaig veure en el blog de la Sonia de  L'exquisit, unes tartaletas amb crema de jijona que hem van agradar molt. Vaig fer la crema i vaig omplir les lioneses. Va ser un èxit total, a tothom li van encantar i el més bo es que la pots fer-ho amb antelaciò i congelar-la. I  un cop descongelada es igual de bona. 

INGREDIENTS: 
Lioneses ( la recepta la trobareu aqui)
PER LA CREMA DE TORRO:
150 grs. de turro de xixona
150 de xocolata blanca
250 grs. de mascarpone
250 ml. de nata montada
  • Montem la nata i la guardem a la nevera. 
  • En un cassò al bany maria fonem la xocolata blanca. 
  • UN cop fos hi afegim el turro esmicolat i el mascarpone.
  • Quan estigui ben barrejat hi afegim la nata montada que tenim a la nevera. 
  • Un cop tenim la barreja feta la posem en una mànega pastissera amb boquilla risada I la guardem a la nevera (jo la vaig fet la nit anterior).
Anem omplim les lioneses amb la crema i per sobre hi posem una mica de sucre glas i us puc assegurar que estan bonissimes.

  1. Aquestes postres ens seveixen perfectament per aquestes festes. 
  2. les lioneses les podem fer amb antel.laciò i congerlar-les un cop fredes . Només necesittem uns 15 minuts per descongelar-les. 
  3. La crema igualment es conserva perfectament congelada sense perdre gens de sabor. jo la vaig posar a la nevera a la nit abans i a l'endemà estaba al punt. 
  4. Sempre que fem lioneses procurem omplir-les quan les anem a mejar, ja que si les omplissim un dia per l'altre s'ens quedarien toves. 

7 comentaris:

  1. Quima, de bén segur, que amb aquesta recepta vas triomfar

    ResponElimina
  2. Quima, va ser un èxit total perquè te varen quedar molt ben fetes i bones

    ResponElimina
  3. Qupe bo Quima, ara que tenim torrons frescos, cal fer la prova

    ResponElimina
  4. Molt bona idea, farcides de torrós són unes lioneses molt nadalenques!
    Idea apuntada :)

    ResponElimina
  5. Qué bones! Les haig de provar de fer....aquesta crema de torró ha de ser boníssima!

    ResponElimina
  6. Quima tengo que probar esta crema porque me parece deliciosa. Las lionesas me encantan ejje...y creo que para relleno de brazo de gitano iría genial también...besitos guapa

    ResponElimina