En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 17 de desembre de 2013

TURRONS TRUFA

Ja fa dies que estic inmersa en fer turrons, i per tant ja sé que el Nadal es molt a prop i ja haurien d'estar publicats. Com que aquest son molt ràpids de fer i tant sols necessitem 12 ó 24 hores , encara som a temps de fer-los.  
Deprès d'alguna prova nova, que no m'ha sortit bé del tot, m'he quedat amb els de xocolata que tots els que els han provat agraden molt. L'any passat vaig fer els de trufa al cointreau , peró aquest any he ampliar la variació. 
------------------------------
hace dis que estoy inmersa en hacer turrons, y como la Navidad està a la vuelta de la esquina, esta receta ya deberia estar publicada. Como estos son muy rápidos de hacer y solamente necesitan un reposo de 12 o 24 horas, aun estais a tiempo. 
Despues de hacer alguna prueva nueva; que no ha salido como yo esperava, me he quedado con los de chocolate, que han gustado mucho. El año pasado hice el trufa al aointreau , pero este año he ampliado la variedad. 

TURRO DE TRUFA AMB TARONJA
INGREDIENTS:

TURRO DE TRUFA A LA TARONJA:
170 grs. de xocolata , 
la meva de la nova de Reposteria de XOCOLATES TORRAS
70 grs. de xocolata negra (També de Torras)
50 grs. de sucre
35 grs. de mantega
70 ml.de nata per muntar
1 c/s de Nutella


TURRO DE TRUFA AMB FRUITS SECS
170 grs. de xocolata negra
70 grs. de xocolata negra
50 grs. de sucre
35 grs. de mantega
70 ml. de nata per muntar
1 c/s de nutella
100 grs. de fruits secs. Festucs, pinyons avellanes, nous

TURRO DE TRUFA AL CAFÉ
170 grs. de xocolata negra
70 grs. de xoxolata negra
50 grs. de sucre
35 grs. de mantega
70 ml. de nata per muntar
1 c/s de nutella
2 c/s de Nescafé

L'el.laboració es igual per tots tres , així que només la posaré un cop
  • Primer desfem els 70 grs. de xocolata al micrrones amb petites sesions vigilant de que no es cremi. Un cop la xocolata està fosa folrem el motllo. L'anem tomabant procurant de que ens quedi tot el motlle recobert de xocolata.
  • El deixem refredar a la nevera mentre preparem la trufa. 
  • En un cassò que pugui anar al foc , hi posem la nata, el sucre i la mantega i ho portem a ebullició. QUan arrenqui a bullir la manteg aha de estar completament fosa 
  • Un cop bulli, hi afegim la nutella i ho remenem bé fins que ens quedi ben desfeta. 
  • Despres hi afegim la xocolata, en aquest cas la de taronja, i ben remenat. Un cop estigui ben barrejat aboquem la barreja al motllo que teniem guardt a la nevera, allisem la part de sobre i deixem que es refredi, jo ho deixon un parell d'hores sobre el marbre de la cuina fins que estigui ben fred i desprès ho poso a la nevera. 
  • Pasades 12 hores ja tenim el turrò a punt per desenmotllar i menjar. 
---------------------------------------
  • Per fer el de FRUITS SECS, seguimt el mateix procediment només que al final hi barrgem els fruits secs que previament haurem trinxant una miqueta amb el morter
  • En dexem un quants per decorar per sobre. 
------------------------------------
  • Per el de café, igualment el mateix procediment, només que al treura el cassò del foc I barregem primer el café, desprès seguim igual que els demés


  • El de taronja el podem decorar amb rodelles de taronja confitada. També n'hi podeu posar de tallada a trossets barrejada amb la barreja de trufa
  • El de café jo per fer la foto hi vaig posar grans de café, però si en trobeu n'hi podeu posar de dolços i així no els haureu de treure quan el porteu a la taula
  • Per enganxar els fruits secs, vaig fondre una mica de xocolata i hi vaig passar els fruis secs, els vaig posar sobre la rajola i vaig deixar que s'assequés. 

Amb aquesta recepta participo al repte de MEMORIES D'UNA CUINERA que aquest mes de desembre està dedicat al turrons, com no podia ser de cap altre manera.

30 comentaris:

  1. Te ha quedado fantástico... besitos

    ResponElimina
  2. Quimaaaaaaaaaa, que ricos todos ,,,madre que manicas tienes para todo hija mia ....

    ResponElimina
  3. Que buena presentación!!
    Y que buena pinta tiene,irresistible !!
    Saludos des de http://cuinanatura.blogspot.com.es

    ResponElimina
  4. Pero que turrón más rico, todo lo que lleva me parece una delicia. Te quedó precioso
    Besos

    ResponElimina
  5. Ohh Quima no se quin triar primer!!
    El de cafè que bo que te de ser el provaré segur, l'altre dia al Lidl vaig trobar una nutella amb gust de cafè boníssima per fer aquesta recepta em servira,
    Bones festes!

    ResponElimina
  6. golosamente rico este turron y que aportacion mas buena a memorias
    Bones festes
    Bss

    ResponElimina
  7. Mmmm quina pintassa que fan tots!! i de xocolata, m'encanten!! a veure si m'hi fico que no n'he fet mai i estic segura que estan boníssims!

    ResponElimina
  8. Quina varietat més xocolatera...Estan per cruspir-se´ls tota la barra sencera.

    ResponElimina


  9. Buenas noches Quima. Tiene una pinta impresionante este turrón de trufa que has preparado, seguro que su sabor es aun mejor, que la fenomenal presentación que has hecho. Una receta ideal para sorprender estas fiestas a nuestros invitados.
    Espero que pases unas Felices Fiestas y un prospero año nuevo 2.014, en compañía de todos tus seres queridos.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  10. Mare meva Quima!!! quin munt de propostes bones que ens portes!!! Un milió de gràcies guapa. Petonets

    ResponElimina
  11. M'acaba d'arribar la xocolata amb taronja i la xocolata negre.... o sigui que vaig de caps a la cuina a provar els torrons. Gràcies per la recepta!

    ResponElimina
  12. Oh... xocolata... taronja.... que bo!!!!!
    Bon Nadal!!

    ResponElimina
  13. Quin goig que fan.... miraré de fer-lo. A casa els de trufa agraden molt.. petons,

    ResponElimina
  14. Ooooooooooh!! He quedat impressionada! Quin repertori de torrons més exquisit!! I ara vai a veure els de trufa i Cointreau :) Petonets!

    ResponElimina
  15. Totes tres opcions m'agraden, així que n'agafaria un tallet de cada :)
    T'han quedat perfectes.

    ResponElimina
  16. No sé amb quina de les tres varietat que proposes quedar-me!!! Molt bones totes! Petons!

    ResponElimina
  17. Quan els anava llegint pensava a qui de casa li agradaria cada un.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  18. T'han quedat de luxe i segur que molt bons...

    ResponElimina
  19. No se amb quin quedar-me! m'encantes tots! t'han quedat molt bé!!! bones festes!

    ResponElimina
  20. Perdona Quima, no sé veure la quantitat de nata per fer la trufa :'(

    ResponElimina
    Respostes
    1. gracies per avisar, ara m'he adonat que no li havia posat .....son 70 ml.
      Disculpeu l'error

      Elimina
  21. Qué turrón tan apetecible que has hecho!!! Me encanta y la presentación se ve exquisita, te felicito!!

    Muuuuchas gracias por tu compañía y cariño a lo largo de este año, ha sido estupendo contar contigo.
    Te deseo lo mejor para ti y tu familia y que el próximo año se cumplan tus mejores sueños.
    un millón de besos

    ResponElimina
  22. quina bona pinta tenen aquests torrons. M'agraden tots!!!

    Bon Nadal i millors àpats per a tots!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  23. Que pinta!!! te ha quedado delicioso, me encanta el de trufa y naranja, es una combinación perfecta.
    Que pases unas Felices Fiestas
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  24. Quima, els torrons de trufa són els que més triomfen aquests dies, oi? :)
    Bones Festes!

    ResponElimina
  25. Buenas noches Quima.
    Deseo que tengas una feliz salida y entrada de año nuevo y este 2.014 venga cargado de cosas buenas para ti y todos los tuyos.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  26. Has explicat alguns dels meus torrons preferits... El de cafè i el de taronja em tenen el cor robat... Boníssims!

    ResponElimina
  27. Molt bona pinta, que vol dir c/s moltes gràcies

    ResponElimina