En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dijous, 29 d’agost de 2013

SOPAR A LA FRESCA

Un sopar ben sencill i ràpid de fer ideal per aquest vespres d'estiu que ens ve de gust sopar a la terrasa o al jardí, sobretot si es cap de setmana i el podem saborejar sense presses.
MENU:
truita de ceba i pernil dolç
amanida vairada
pa amb tomaquet
Tot això ben regat amb cava ben fresquet

Ja veieu que sense gaires complicacions podem gaudir d'un sopar ben relaxant i bó.

dilluns, 26 d’agost de 2013

CARPACCIO DE NECTARINA AMB GELAT STRACCIATELLA

Hola a tots ..........que tal ha anat l'estiu ??.......Espero que bé i que tornem amb les piles carregades per afrontar l'hivern amb un munt de receptes.  Jo he descansat de blogs,de fotos  i en quant a receptes he fet coses molt lleugueres I que no hagues d'encendre gaire el forn.
La primere recepta que publicaré després del paron de l'estiu es ben sencilla i tan ens pot servir per postres com per un berenar especial............ com el que ens varem preparar l'altre dia amb la meva filla.
INGREDIENTS:
1 nectarina per persona
1 bola de gelat , en el meu cas stracciatella
sirope de xocolata
  • Tallem la nectarina a làmines  com més fines millor i les disposem en un plat.
  • A sobre hi posem una bola de gelat del que més ens agradi i ho decorem amb sirope de xocolata . 
en cinc minuts tenim unes postres ben bones i sanas o un berenar especial.