En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 25 de gener del 2014

PLUM CAKE AMB FRUITES CONFITADES

Un café amb llet, un polsim de canyella , un altre polsim de xocolata pur , un xic de sucre , tot remenant amb la cullera i saborejant un trosset de plum cake acabat de fer ................. això no es paga amb la visa .

Avui desprès de dinar estaba mirant blogs  i en el blog de El mon de juju, de la Judith, he vist que havia fet un cake marmolejat  i m'he donat , de que es una recepta que no he fet mai , dons bé posem-hi remei !!!...... a la cuina falta gent .......balances; farina, ous, sucre fruita confitada (que havia sobrat del tortell de reis) .... tinc tots els ingredients , dons avui ja tenim berenar i demà esmorzar
----------------------------
Un café con leche, un poco de canela, otro poco de xocolate puro, un poquito de azucar , removiendo con la cuchara i saboreando un trozo de plum cake recien horneado..............esto no se paga con la visa.

Hoy despues de comer estaba mirando blogs y en el blog de El mon de juju de la Judith, he visto que habia hecho un cake marmoleado y me he dado cuenta de que es una receta que nunca he hecho, asi que a ponerle remedio!! En la cocina falta gente...... balanza,harina,huevos,azucar,fruta confitada (menos mal que habia sobrado de roscon de reyes) ..........tengo todos los ingredientes, asi que ya tenemos merienda para hoy y desayuno de mañana

INGREDIENTS:
300 grs. de farina
200 grs. de sucre
125 ml. d'oli de girasol
3 ous
1 sobre de llevat
1 raig d'anis
200 ml de nata
150 grs. de fruita confitada (taronja,pruna, melò i cireres)
granet d'ametlla 
  • Muntem les clares a punt de neu i les reservem
  • Barregem els rovells amb el sucre fins que blanquegin . 
  • Hi afegim la nata i l'oli de girasol i el raig d'anís i ho barregem bé . 
  • Hi afegim la farina tamissada amb el llevat i continuem barregan fins que estigui tot ben barrejat.
  • Hi afegim els trossets de fruita confitada 
  • Per ùltim hi afegim les clares a punt de neu i ho barregem amb una espatula amb compte de que no s'abaixin. 
  • Preescalfem el forn a 180º, Untem amb mantega un motlle de cake, hi aboquem la barreja i a sobre hi posem granet d'ametlla i sucre.
  • Ho posem al forn, dalt i baix,  uns 45 minuts. Jo al final he hagut de posar el gratinador, ja que del mig no quedaba cuit. Perquè no es cremès hi he posat un tros de paper d'alumini per sobre. 
  • Fem la prova del palillo i si surt net, ja el podem treure del forn. El deixem refredar uns 10 minuts en el motlle i despres ja el podem desenmotllar i el posem sobre una reixa perqué s'acabi de refredar del tot.
La resta ja ho sabeu ..........café amb llet ...........ah i molt millor si l'acompanyeu d'un trosset de xocolata



8 comentaris:

  1. Un bonissim berenar.
    Bon cap de setmana Quima,

    ResponElimina
  2. Quins berenars i esmorzars que tindreu a casa!! encara que no crec que us duri massa, ha d'estar deliciós!! Feliç diumenge!

    ResponElimina
  3. T'ha sortit perfecte, això és un bon berenar!

    ResponElimina
  4. ideal para desayunar y merendar si es que llega¡
    Muy bueno
    peto

    ResponElimina
  5. Que maco t'ha quedat... i tincfruita confitada que va sobrar dels tortells de reis... així que aviat caurà!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. El plum de sempre! Es tan bo amb les fruites!

    ResponElimina
  7. Ni amb la visa ni en efectiu! Quin plum cake més bonic! I al paladar ja es veu que ha ser excepcional! Petons!

    ResponElimina
  8. uau, la foto del tall és espectacular!
    Ara mateix en menjaria un bon tall per l'esmorzar de mig matí ;)

    ResponElimina