En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 15 de febrer del 2014

PIZZA

Quants de dies sense publicar cap recepta , però es que estic immersa en una altre aventura i de moment requereix força del meu poc temps lliure i com sabeu cuinar i preparar fotos per posar el blog també requereix temps, que de moment no tinc.
Tot i així avui no vull deixar passar sense posar una recepta encara que sigui tant bàsic com una pizza, Però de vegades les receptes més senzilles son les que no tenim posades al blog.
M'encanta cuinar per tots , però un dissabte al vespre poder sopar jo i el meu marit sols ........ també s'agraiex, encara que sigui una pizza amb una copa de cava ben fresc .............. ja sé que millor una cervesseta, però avui hem venia de gust el cava ........que hi farem !!!
Ja sé que les fotos son força dolentes, però les pizzes sempre les faig per sopar i si no ho feia així , imposible posar la recepta

 INGREDIENTS: ( per la massa)
500 grs. de farina
1 dau de llevat fresc (levital)
10 grs. de sal
10 gr. d'oli
270 ml. d'aigua

Per el farciment:
1 pebrot verd
1 ceba
5 xampinyos grans
salmò fumat
formatge mozarella ratllada
olives negres
  • Posem tots els ingredients a la panificadora  i programent el programa d'amassar ( el meu dur auns 15 minuts)
  • Deixem llevar la pizza en un lloc on no hi toqui l'aire aprox. una hora i mitja.  (jo l'he deixat dintre la cubeta de la panificadora)
  • Un cop ha llevat o bé partim la massa en porcions individuals ( 180 grs. per persona) o bé fem una pizza gran. 
  • Mentra lleva la pizza podem començar a tallar la ceba a rodelles fines  i el pebrot verd també
  • Els xampinyos els rentem bé I el tallem a làmines finetes. També tallem el salmò a trocets. A mi la ceba i els xampinyons els posso a la paella a que es facin una mica, m'agraden més aixi. 
  • Estirem la massa amb el corrò i la pintem amb tomaquet freguit. 
  • A sobre hi anem posant el farciment i ho acabem amb la mozzarella. hi posem orenga sec esmicolat I un raig d'oli ( jo hi he posat un oli que tenia adobat amb cayena)
  • La posem al forn que tindrem calent a 200 º dalt i baiz amb aire calent i quen estigui ben rosa ja la tenim a punt per menjar.

La feina que estic immersa i que hem té apartada de la cuina , bé més que una feina es una aficciò, es el SCRPABOOKING, he començat a fer tallers i entre preparar-los I fer-los s'enduent bona part del meu temps, però tenim en compte la bona acollida que han tingut la recompensa es molt gran . Ara ja estic donant voltes a que farem al març, aixi que no us extraneu si publico de tant en tant i si no visito el vostres blogs tant sovint. Si voleu teni una petita idea del que faig podeu tafanejar aqui
SCRAPBOOK MATEC

11 comentaris:

  1. Qué pinta más buena, para mí es la cena perfecta de los fines de semana.
    Suerte en tu nueva aventura.
    Besos y feliz domingo

    ResponElimina
  2. Aquesta pizza sembla de professional! Impressionant! Un sopar de 10!

    ResponElimina
  3. Qué cena tan rica ,,,bien a gusto que me hubiese ido a cenar con vosotros

    ResponElimina
  4. Quima, em sembla una pizza fantàstica!, a casa també la fem nosaltres, i la meva preferida és així amb ceba i alguna verdureta més.
    sobre la teva afició a l' SCRAPP, em sembla fantàstica també!, jo hi tinc una filla que no para de fer cosetes. No et preocupis per no tenir tan temps per fer, comentar o voltar pels blocs...a mi i a molts ens passa i no per això deixem de mirar quan podem ni ens deixen de veure... Una abraçada!, espero la teva recepta vermella! (si tens temps...clar!)

    ResponElimina
  5. Uauu!! m'èncanten les pizzes i si no tenir temps dóna aquests resultats...segueix desapareguda un dies més.;-D

    ResponElimina
  6. Quima una buena pizza sin duda y siempre apetece una pizza casera asi¡
    Buena semana
    peto

    ResponElimina
  7. El resultat d'una pizza 100% casolana és fantàstic! T'ha quedat amb una pintassa que me la menjaria ara mateix! hehehe

    Petons!

    ResponElimina
  8. És ben cert que preparar les fotografíes i publicar-les requereix el seu temps si es vol fer bé. Però aquesta pizza té una pinta taaaan bona que fa salivera! I acompanyada d'una copeta de cava ja és perfecte, qual el cava ve de gust...és un plaer ben fresquet!
    Petons

    ResponElimina
  9. Quima ya veo que no paras, enhorabuena por tu nuevo proyecto porque veo que haces cosas chulísimas así que no solo se te da bien la cocina ejej....esta pizza se ve riquísima y nunca debe faltar un día en casa que se prepare...besitos guapa

    ResponElimina
  10. Té molt bona pinta, ha de ser boníssima!!

    ResponElimina