En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 5 d’octubre del 2014

TARTA DE SANTIAGO

Una altre de les receptes que vaig trobar l'altre dia reorganitzant el meus  llibres i receptes de cuina . Aquesta recepta me la va passar una veïna fa uns quant anys  Els ingredients ja els tenia tots, així que a la cuina falta gent i.............. ja tenim les postres del diumenge fetes, a més es fàcil de fer.
La textura no queda com la d'un bescuit, ja que al portar farina d'ametlla ens queda més humida, però no per això es menys bo.


INGREDIENTS:
4 ous
250 gr de sucre
250 gr de farina d'ametlla
ratlladura de llimona
1 c/postres de canyella
Sucre glass per decorar
plantilla creu aqui 
Jo l'he copiat del blog de Las recetas de MJ, 
que hi té el video de com es fa per si us queda algun dubte
  • Primer barregem la farina d'ametlla amb la canyella i la ratlladura de llimona
  • En un bol hi posem el sucre hi hi afegim els ous i ho barregem be, amb una espàtula o batedor de mar, però sense batreu, ja que no necessitem que agafi aire.
  • Afegim la farina a la barreja d'ous i sucre hi ho remenem amb una espàtula . 
  • Untem un motlle amb mantega i ho posem al foc que prèviament haurem escalfat a 170 º , dalt i baix amb aire calent. 
  • Programen uns 20 minuts i passat aquest temps ho tapem amb paper de plata i ho posem 10 minuts més sense aire calent. Tinguem en compte que cada forn es diferent i podem necessitar més o menys temps. 
  • Un cop cuita la deixem refredar i un cop freda la desenmotllem . Retallem la plantilla de la creu i la posem a sobre la tarta. Ho empolsinem amb sucre glass, traiem la plantilla i ja tenim la tarta llesta per menjar. 

7 comentaris:

  1. Quima, t'ha quedat un molt bonica pastís, a més de molt bona.

    ResponElimina
  2. me encanta la tarta de Santiago; y esta tuya, se ve deliciosa.
    Besos

    ResponElimina
  3. Es m tarta favorita será por que fue la primera tarta que hice de repostería y claro se convirtió en mi especialidad tendría 18 años y quería hacer algo fácil y resulto ser fácil pero buenísima.
    Saludos

    ResponElimina
  4. Esta tarta la tengo pendiente desde hace muuuuucho tiempo, te ha quedado tan estupenda que me has hecho ganas de hacerla enseguida! Gracias por compartirla!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  5. Quima, té molt bona pinta, ha de ser boníssima!!!

    ResponElimina
  6. un clàssic sensacional. Ara mateix en menjaria un bon tall per esmorzar amb el cafè amb llet :)

    ResponElimina
  7. T'ha quedat preciosa...les que venen a Santiago no tenen res a envejar a aquesta teva!!! Petons!

    ResponElimina