En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 4 de gener del 2015

CUIXES D'ÀNEC A LA TARONJA

L'ànec es una carns que ens agrada, però he de reconèixer que no en faig sovint, millor dit un cop a l'any per alguna data important i prou. L'altre dia vaig trobar a BON AREA que venien cuixes d'ànec a cuartos i en vaig agafar .
Aprofitant que avui venien els meus fills a dinar, les he fet i he fet a la taronja. No se si ho he fet correctament, però mirant diferents receptes, al final he agafat una mica d'aquí i d'allà i ha sortit molt bo.

INGREDIENTS:
1 cuixa d'ànec per persona (quarts)
2 cebes
2 pastenagues
herbes (romaní, farigola, llaurer)
1 copa de cointreau
1 copa de vi ranci
4 taronges
sal, pebre i oli d'oliva
  • Salpebrem l'ànec i el posem en un cassola amb un xic d'oli d'oliva,  a rossejar pels dos costats. 
  • Hi afegim la ceba tallada en juliana i les pestenagues a rodellas, i les herbes. 
  • HI posem la copa de cointreau i el conyac i deixem que es reduexi. 
  • Hi  afegim el suc de les 4 taronges i ho deixem a foc baix que faci la xup-xup. 
  • Si veiem que ens queda sense suc hi podem afegir aigua o millor brou si en tenim, ja que l'ànec necessita unes dues 2 per coures bé i ha de ser ben cuit per ser bo. 
  • Un cop cuit o bé podem colar el suc o també el podem passar pel turmix i així ens quedarà més espés. 
  • Ho podem servir decorat amb unes rodanxes de taronja. 


6 comentaris:

  1. L'anec a la taronja es boníssim, t'ha quedat de luxe Quima! Un petó bonica!

    ResponElimina
  2. Ideal per a aquestes festes i per a qualsevol, eh?...! boníssim! petons!

    ResponElimina
  3. Doncs a mi em passa igual Quima ens agrada molt pero nomes el faig ocasionalment, aquesta recepta a la taronja ja n'havia sentit a parlar pero no l'he provat mai, te molt bona pinta!

    ResponElimina
  4. Quima no hay mas que ver como te han quedado seguro que estaban riquísimas y tus hijos disfrutarían.
    Besos y feliz año

    ResponElimina
  5. Quima el pato con naranja me gusta mucho,te han quedado de lujo estas piernas¡¡
    Bss

    ResponElimina
  6. Doncs si estava tan bona com aparenta...els vas preparar més que correctament! Petons!

    ResponElimina