En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 19 d’abril del 2015

PASTISSETS DE FORMATGE SOBRE LLIT DE COULIS DE MADUIXA

Les parades de mercat ja estan plenes de maduixes, signe de que ja ha arribat la primavera. Ja sé que en trobem tot l'any però ara es quan estan al seu millor punt. Per això ve de gust fer postres amb maduixes. Les postres que he fet avui ja les he fet altres vegades; però ara les he fet amb versió individual i queden molt bé. Son unes postres que tant sol tinguem unes dues hores per quallar ja estan llestes.

 INGREDIENTS:
1 tarrina de 250 grs. de formatge quart
1 botella de 250 ml. de crema de llet
70 grs. de sucre
4 fulles de gelatina

PER EL COULIS DE MADUIXA:
maduixes aprox. 250 grs.
el suc de mitja llimona
3 cullarades de sucre
  • Posem a hidratar amb aigua les fulles de gelatina. 
  • En un cassó hi posem la crema de llet i el sucre hi ho posem al foc , fins que bulli. 
  • Hi afegim les fulles de gelatina escorregudes i ho remenem. 
  • Hi afegim el formatge hi ho remenen fins que ens quedi una crema fina.
  • Ho repartim en motlles individuals i ho posem a la nevera, com a minin un parell d'hores.
PREPAREM EL COULIS DE MADUIXA:
  • Rentem i traiem les fulles de les maduixes. 
  • Les tallem i les posem en un vas de la batedora, hi afegim el sucre i el suc de la llimona i ho passem per el turmix fins que ens quedi ben fi. 
  • Si ho volem ben fi ho passem per un colador i així no hi quedaran els granets de les maduixes. 
  • A l'hora de servir-ho posem una mica de coulis en un plat I a sobre hi posem el pastisset de formatge. Ho decorem amb unes maduixes i un brot de menta. 


7 comentaris:

  1. Noia...aquest pastís de formatge enllitat t'ha quedat preciós...i em penso que encara més deliciós!Petonarros!

    ResponElimina
  2. Oh! veient-lo m´han entrat moltes ganes de menjar-ne maduixes! són tant bones!. La combinació amb el formatge la trobo perfecta.

    ResponElimina
  3. Que rico pastel de queso, y con fresas muy bueno.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  4. Aquest pastís de formatge es mereix un -10-

    ResponElimina
  5. Quin color mes primaveral te aquest postre.
    El pastís de formatge es un dels que mes m'agraden.
    Si no et sap greu el copio.
    petons

    ResponElimina
  6. Com es nota la primavera en els blogs! receptes fresques, colors vius i bones com sempre, je, je, com aquestes postres que has preparat!! bon cap de setmana

    ResponElimina
  7. Seguro que estaba de rechupete.....

    ResponElimina