INGREDIENTS:
1 tarrina de 250 grs. de formatge quart
1 botella de 250 ml. de crema de llet
70 grs. de sucre
4 fulles de gelatina
PER EL COULIS DE MADUIXA:
maduixes aprox. 250 grs.
el suc de mitja llimona
3 cullarades de sucre
- Posem a hidratar amb aigua les fulles de gelatina.
- En un cassó hi posem la crema de llet i el sucre hi ho posem al foc , fins que bulli.
- Hi afegim les fulles de gelatina escorregudes i ho remenem.
- Hi afegim el formatge hi ho remenen fins que ens quedi una crema fina.
- Ho repartim en motlles individuals i ho posem a la nevera, com a minin un parell d'hores.
PREPAREM EL COULIS DE MADUIXA:
- Rentem i traiem les fulles de les maduixes.
- Les tallem i les posem en un vas de la batedora, hi afegim el sucre i el suc de la llimona i ho passem per el turmix fins que ens quedi ben fi.
- Si ho volem ben fi ho passem per un colador i així no hi quedaran els granets de les maduixes.
- A l'hora de servir-ho posem una mica de coulis en un plat I a sobre hi posem el pastisset de formatge. Ho decorem amb unes maduixes i un brot de menta.
Noia...aquest pastís de formatge enllitat t'ha quedat preciós...i em penso que encara més deliciós!Petonarros!
ResponEliminaOh! veient-lo m´han entrat moltes ganes de menjar-ne maduixes! són tant bones!. La combinació amb el formatge la trobo perfecta.
ResponEliminaQue rico pastel de queso, y con fresas muy bueno.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Aquest pastís de formatge es mereix un -10-
ResponEliminaQuin color mes primaveral te aquest postre.
ResponEliminaEl pastís de formatge es un dels que mes m'agraden.
Si no et sap greu el copio.
petons
Com es nota la primavera en els blogs! receptes fresques, colors vius i bones com sempre, je, je, com aquestes postres que has preparat!! bon cap de setmana
ResponEliminaSeguro que estaba de rechupete.....
ResponElimina