En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

divendres, 1 de maig del 2015

MOSSEGADES DEPASTA DE FULL AMB CABELL D'ÀNGEL I MASSAPÀ

Uffffffff............... altre vegada dies sense publicar res al blog i això no pot ser, ja que hi perds l'hàbit i al final acabarà en l'oblit.
Avui la tarda volia fer quelcom de postres per el sopar, però no volia que hem portés massa feina. Fa uns quants dies que no sé si va ser per el facebook o en algun blog de cuina que vaig veure unes postres de pasta de full, que a més eren típiques d'un poble o regió, però com sempre passa que si no guardes la recepta, després no la busquis ............. en fi com els meus intents de trobar-la han fracassat , he improvisat.
Pasta de full en tenia, cabell d'àngel també , pinyons, farina d'ametlla , sucre ...............tots els ingredients per fer alguna cosa.


INGREDIENTS: 
2 Làmines de pasta de full
confitura de cabell d'àngel
pinyons o granet d'ametlla
sucre fi
PER EL MASSAPÀ:
175 grs. de farina d'ametlla
75 grs. de sucre
80 grs. d'aigua
  • Posem el sucre i l'aigua en un cassó i el deixem bullir uns 2 minuts, després hi afegim la farina d'ametlla d'un sol cop , ho apartem del foc i ho remenem amb una espàtula. Si ens queda molt espès hi afegim una mica d'aigua. Pensem que ho hem de poder escampar bé per sobre la pasta de full. 
  • Estirem la làmina de pasta de full i la partim per la meitat. 
  • En una de les part hi posem el cabell d'àngel per sobre fent una capa. 
  • Ho tapem amb l'altre meitat de la pasta de full. 
  • A sobre hi posem una capa fina de massapà . 
  • A sobre el massapà hi posem pinyons o granet d'ametlla, pressionant una mica amb les mans perquè ens quedin enganxats. 
  • Ho empolsinem amb sucre fi i ho enfornem uns 15 minuts fins que ho veiem daurat. Tindrem el forn a 180º , jo ho poso amb aire calent, ja que la pasta de full es bona ben cruixent. 
  • Ho deixem refredar i ho tallem a quadrats petits

Com que a la meva filla no li agrada el cabell d'àngel, l'altre làmina de pasta de full l'he feta farcida amb nutella. La resta del procediment ha estat el mateix. 



7 comentaris:

  1. Quima qué delicia con el cabello de ángel y el mazapán...qué bueno es siempre tener un poco de hojaldre en la nevera...un besazo y feliz día guapa

    ResponElimina
  2. Te una pinta espectacular, segur que estar bonísim .T'animo a fer una ullada al meu post d'aquesta setmana i veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Deliciosa esta combinación Quima¡
    peto

    ResponElimina
  4. Quines mossegades mes dolces!!!!!!!
    Fins i tot em deixaria mossegar.......
    Petons

    ResponElimina
  5. Que facil i bons aquests pastissets!

    ResponElimina
  6. Molt bona proposta Quima!!! tinc tots ingredients, així que pel proper dia que tingui que fer una coseta dolça ho faré. Petons, i bona setmana.

    ResponElimina
  7. Por dios que cosa mas rica, y mas para las amantes del cabello como soy yo. Mil besicos

    ResponElimina