En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 8 d’octubre de 2016

FILET WELLINGTON

La recepta d'avui la vaig treure de la revista COCINA PRACTICA de LECTURAS, la mateixa que hi vaig treure la tarta de taronja que vaig publicar fa uns dies. 
Porta una mica de feina, però el resultat s'ho val la pena. 
INGREDIENTS:
 2 filets de porc
1 o 2 làmines de pasta de full 
350 grs. de xampinyons (aprox)
1 llauna de paté ibèric
pernil salat
1 ou
vi blanc
Oli, sal i pebre
  • Salpebrem els filets i en una paella amb oli d'oliva el rossegem per cada costat. Un cop rossejats el guardem. 
  • Netegem uns 100 de xampinyons i el filetegem.A la mateixa paella on hem rossejat els filets els deixem coure un 2 minuts a foc viu. 
  • Els filets o bé els tallem per la meitat o els podem fer enters. 
  • Agafem la pasta de full i la tallem a la mida del filet (pensem que l'hem d'embolicar amb la pasta de full)
  • A sobre la pasta de full hi posarem una capa de paté i una llesca de pernil salat(Si hem deixat el filets enters ni posarem dues de llesques de pernil)  i els xampinyons . 
  • A sobre hi posarem el filet . L'embolicarem amb la massa i procurarem que l'afegit ens quedi a la part de sota. Apretarem be els costats perquè ens quedi ben enganxada la massa i així al coure no s'obrirà. 
  • Farem la mateixa operació amb l'altre filet . 
  • Amb els trossets de massa que han quedat els tallers a tires fines i hi podem fer un enreixat per la part de sobre . 
  • Ho pintem amb ou batut i hi escampem semilles de sèsam. 
  • Els posem en una plata del forn. A sota hi posem paper del forns perquè no se enganxin. Els hi deixem uns 20-25 minuts o fins que la pasta de full estigui rossa. 
  • Netegem i tallem la resta dels xampinyons i els saltegem a la paella amb oli d'oliva. Hi afegim el vi blanc i ho deixem coure fins que s'hagi reduït el vi. 
  • Un cop cuit servim els filets tallats a rodelles  juntament amb els xampinyons. 



2 comentaris:

  1. Una recepta genial. Ès un plat per gaudir-ne en una ocasió especial, de diumenge. Molt bò. Ens peguen ganes de menjar un tall.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Una receta muy festiva y que gusta si o si.
    petons

    ResponElimina