En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 2 d’octubre de 2016

PASTIS FRED DE SALMO

Amb la caloreta que fa encara podem fer aquest pastís fred, que es molt bo i el podem tenir preparar amb antelació. 

INGREDIENTS: 
1 paquet de pa de motlle sense crosta i millor del rectangular
1 paquet de salmó fumat
2 ous durs
6 barretes de surimi
2 llaunes de tonyina
1 llauna d'olives de les petites
maionesa
olives negres per decorar
  • Primer bullim els ous amb aigua i sal 10 minuts. Un cop freds els pelem i els triturem juntament amb les barretes de surimi. Ho barregem amb dues o tres cullerades de maionesa i ho reservem. 
  • Triturem les olives i les barregem amb la tonyina i dues cullerades de maionesa i ho reservem. 
  • Per muntar el pastís agafem un motlle de silicona de plum cake, i el folrem amb el salmó fumat. 
  • Hi posem una llesca de pa ( si en fer servir del rectangular) o sino dues del quadrat. A sobre hi posem la barreja de ous i surimi. 
  • Posem una altre capa de pa i a sobre i posem la barreja e tonyina i olives. 
  • Acabem amb una capa de pa. Ho deixem a la nevera millor unes hores . 
  • Al moment de dinar l'aboquem en un plata de servir i ens quedarà el salmó a la part de sobre. Ho podem decorar amb olives negres i també hi podem posar amanida al voltant.


6 comentaris:


  1. Quima; Aquestes receptes fetes d'aquesta manera,acompanyen molt i molt bé amb sopars de divendres al vespre amb els companys o amics, no són carregats i lleugers de pasar. Sempre quedes bé amb aquets plats.
    Salutacions Quima¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. m'encanten els pastissos de pa de motlle! amb amanida, salmó, pernil salat....disfruto moltísssim!! petons

    ResponElimina
  3. A mi també m'agraden molt aquests tipus de pastissos! em pot convidar quan vulguis... je je petons!

    ResponElimina
  4. Y tanto que apetecen todavía estos pasteles frios,te ha quedado tremendo y bueno con lo que lleva.
    Petons

    ResponElimina
  5. Me encanta este tipo de pasteles y más si llevan salmón ahumado, porque me chifla ejej... bsts guapa

    ResponElimina
  6. Qué rico...y si se puede dejar preparado con antelación...mejor que mejor
    Ptons

    ResponElimina