En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 2 d’octubre del 2016

PASTIS FRED DE SALMO

Amb la caloreta que fa encara podem fer aquest pastís fred, que es molt bo i el podem tenir preparar amb antelació. 

INGREDIENTS: 
1 paquet de pa de motlle sense crosta i millor del rectangular
1 paquet de salmó fumat
2 ous durs
6 barretes de surimi
2 llaunes de tonyina
1 llauna d'olives de les petites
maionesa
olives negres per decorar
  • Primer bullim els ous amb aigua i sal 10 minuts. Un cop freds els pelem i els triturem juntament amb les barretes de surimi. Ho barregem amb dues o tres cullerades de maionesa i ho reservem. 
  • Triturem les olives i les barregem amb la tonyina i dues cullerades de maionesa i ho reservem. 
  • Per muntar el pastís agafem un motlle de silicona de plum cake, i el folrem amb el salmó fumat. 
  • Hi posem una llesca de pa ( si en fer servir del rectangular) o sino dues del quadrat. A sobre hi posem la barreja de ous i surimi. 
  • Posem una altre capa de pa i a sobre i posem la barreja e tonyina i olives. 
  • Acabem amb una capa de pa. Ho deixem a la nevera millor unes hores . 
  • Al moment de dinar l'aboquem en un plata de servir i ens quedarà el salmó a la part de sobre. Ho podem decorar amb olives negres i també hi podem posar amanida al voltant.


7 comentaris:


  1. Quima; Aquestes receptes fetes d'aquesta manera,acompanyen molt i molt bé amb sopars de divendres al vespre amb els companys o amics, no són carregats i lleugers de pasar. Sempre quedes bé amb aquets plats.
    Salutacions Quima¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. m'encanten els pastissos de pa de motlle! amb amanida, salmó, pernil salat....disfruto moltísssim!! petons

    ResponElimina
  3. A mi també m'agraden molt aquests tipus de pastissos! em pot convidar quan vulguis... je je petons!

    ResponElimina
  4. Y tanto que apetecen todavía estos pasteles frios,te ha quedado tremendo y bueno con lo que lleva.
    Petons

    ResponElimina
  5. Me encanta este tipo de pasteles y más si llevan salmón ahumado, porque me chifla ejej... bsts guapa

    ResponElimina
  6. Qué rico...y si se puede dejar preparado con antelación...mejor que mejor
    Ptons

    ResponElimina
  7. En primer lugar....kisiera expresar mis mas sentidas condolencias para la gente que ha tenido que aguantar el mal trago de soportar como alguien le dice como hervir un huevo...tambien a las que emos tenido que aguantar la peor de las humillaciones al encontrarse leyendo como ponerlo en un plato...sois unos monstruos desaprensivos y os mereceis todo lo peor de esta vida...estoy llorando...bon apetit

    ResponElimina