En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 4 de març de 2017

PATATES AMB MUSCLOS I CALAMARS

Si serveixes aquest plat, ja el pots acompanyar d'un bon pa per sucar . Es una recepta fàcil i que podem canviar els ingredients d'acord amb el que tinguem a la nevera o al congelador; ja que de patates sempre en solem tenir. 
Jo ja fa un temps que quan vaig a la peixateria sempre compro musclos, els obro al vapor i un cop freds (si no els necessito en el moment), congelo el musclos per un costat i el brou per un altre . D'aquesta manera sempre en tinc si vull fer un arròs o qualsevol altre recepta que en porti. 
La recepta de avui , tenia unes anelles de calamars i musclos al congelador i vaig pensar que amb unes patates s'entendriem d'allò més be. I efectivament així va ser. 
INGREDIENTS:
500 GRS. anelles de calamars
500 grs. de musclos (jo ja els tenia cuits)
3 ó 4 patates
1 ceba
una mica de colorant de paella o safrà
brou de peix o verdures
  • Tallem la ceba ben fina i la posem en una cassola a rossejar, vigilant que no es cremi. 
  • Un cop estigui rossa hi afegim el brou (jo el que tenia guardat dels musclos), hi afegim les anelles de calamars i deixem que faci la xup-xup . A foc lent , vigilant que no es torri. 
  • Mentrestant pelem i rentem les patates i les tallem a daus una  mica grans. 
  • Al cap d'un 20 minuts hi afegim les patates i el colorant . Si ens cal hi afegim més brou. 
  • Deixem que es coguin bé però sense passar-nos que sinó es desferíen. 
  • Un cop cuites hi tirem una mica de julivert trinxat i a menjar. 
  • Això sí, recordeu-vos de portar pa a la taula que el suquet està per sucar-hi pa. 

3 comentaris:

  1. Un plat bonissim, per sucar-hi pa a la salseta.

    ResponElimina
  2. Quan faig estofats, a casa, les patates diuen que és el més bo! i tenen raó... agafen tot el gust ja sigui de carn o peix com has fet tu, fa pinta de ser molt bo!

    ResponElimina

  3. Buenas tardes Quima. Un plato de cuchara muy sencillo pero muy rico y sabroso, estas patatas con los calamares y los mejillones, tienen que saber a gloria.
    Un beso Paco

    ResponElimina