INGREDIETNS:
1 làmina de pasta brisa, la meva de compra en tenia una a la nevera que caducaba el mateix dia
300 grs. de formatge philadelfia (jo li vaig posar lith)
2 ous
60 grs. de sucrè glacé
50 ml de llet
1/2 pell de llimona ratllada
2 trossos de romaní.
- Posem la llet en cassò al foc a bullir: Quan bulli la retirem , hi posem el romani i ho deixem infusinar 10 minuts.
- agafem la lamina de pasta brisa i la extenem al motlle. La posem al forn uns 10 minuts amb un paper de forn i a sobre hi posem sigrons. passat aquest temps traiem el paper i les llegums i li deixem 10 minuts més sola a 150º.
- Batem els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum, hi posem la llimona ratllada i el formatge I ho barregem bé:
- Colem la llet i l'afegim a la barreja.
- Tirem la barreja a sobre la tarta i la posem al forn uns 20-25 minuts fins que veim que està cuallada.
- La treurem del forn i la deixem refredar.
- Jo com que encara tenia culis de maduixa de les postres anteriors ni he posat una mica per sobre i lligaba d'allò més bé.
Ha de ser boníssim, Quima!Jo també vaig veure la recepta de la Carmen, molt temptadora! Tha quedat preciós, es veu taaan cremós...! Petons
ResponEliminaEl Romaní li ha de donar un toc boníssim! Petonets
ResponEliminaBoníssim Quima com tots els pastíssos de formatge!!
ResponEliminaQuè cremós que t´ha quedat! un pastís de formatge d´alta muntanya, oi?
ResponEliminaQuina bona pinta Quima!!!! amb aquest pastís de formatge hauràs triunfat. Tinc romaní al jardí, el faré. Petons,
ResponEliminadoncs ha d'estar bonissim!! el romani li dona un punt genial a aquest pastis! que bo! petons
ResponEliminaBuenos días Quima. Una tarta muy rica, solo con ver el corte que tiene dan ganas de incarle el diente. Tiene que estar buenisima con el toque del romero. ME ENCANTA
ResponEliminaUn beso Paco
que bo, Quima! a casa el romaní comença a florir, res un que tinc en un test, però m'anirà bé per aquest pastís!
ResponEliminapetons!
aINSSSSSSSS, SI LA PILLO ME LA COMO TODA.....
ResponEliminaRomaní i llimona, una combinació moooolt interessant!!!
ResponEliminael romaní, le da un toque delicioso a las comidas tanto dulces como saladas
ResponEliminacaram el romaní li deu donar un gustet especial!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quima con lo que me gusta a mi el pastel de queso...este se ve riquísimo...besos y feliz finde
ResponEliminauna combinación muy buena y te ha quedado estupendo y de buena fuente la Carmen lo borda receta y fotos
ResponEliminabon cap de setmana
peto
Quima, t'ha quedat fantàstic!!!!!!!!!!
ResponEliminaEspero que us hagi agradat i et dono les gràcies per l'enllaç
Petonets