En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 4 de juny del 2011

ROLLETS DE PASTA DE FULL I SUCRE MORENO

Avui es el meu aniversari de casament............. ni mes ni menys que 28 anys que vam dir el si vull..........amb la salut i la malaltia i etc.etc.etc .......... i la veritat es que no he fet cap dinar especial ni fare cap sopar, anirem a sopar fora que de tant en tan ve de gust que algú cuini per tú, .......bé al que anava, entre que he quedat amb una amiga per anar a buscar les herbes per la ratafia i el meu aniversari, quan ja quasi era l'hora d edinar m'he donat que no tenia res per postres i es clar ..........que puc fer que sigui ràpid i bó ...........sort que tenia un parell de lamines de pasta de full a la nevera i dic ja està faré ullrees de pasta de full i la primera làmina he fet les ulleres normals, però després he recordat que hem varen dir que amb sucre moreno quedaben molt bé:
He agafat la segona lamina i hi he posat sucre moreno per tota la superficiie , una mica abundat i aquesta vegada l'he enrollada, quan le tingut enrollatda li he posat sucre moreno per fora i amb l'ajuda del paper le ben apretada amb les mans perqué el sucre hi quedes agafat.
Amb un ganivet afilat l'he tallada a rodelles d'un cms. i les poses en una plata per anar al forn, que previament hi hauràs posat una lamina de paper del forn.
Tindrem el forn  calent a 200 graus a dalt i baix i aire calent
Aquesta funció va molt be per la pasta de full.
Amb uns 10 minuts ja estaven daurades I les de sucre moreno ni les he hagut de donar la volta. Les fetes amb sucre blanc si que les hi he donat la volta fins que han estat ben dauradetes.
A casa meva les han trobat més bones que les de sucre normal i la meva amiga també, ja que l'hi n'hi he portat unes quantes.

Els ingredients son.:
1 làmina de pasta de full , la meva del lid que te la mida ideal per això
sucre moreno
 Per postre, per acompanyar el cafè, o per berenar, ben fàcil i bó. 
Espero que us hagin agradat¡¡¡¡

19 comentaris:

  1. Tens raó, amb aquesta massa és poden fer coses molt bones i ràpides, l´altre dia vaig fer en un moment croissanets. Aquest rotllets pel cafè o berenar boníssims!petons

    ResponElimina
  2. espero que sigueu molt i molt feliços durant molts anys més!!!!! petonets guapa

    ResponElimina
  3. Felicitats Quima!!!!
    Els rotllets tenen molt bona pinta i senzills de fer.

    ResponElimina
  4. Una idea molt bona! Per molts més anys Quima!

    ResponElimina
  5. Que ricos los hojaldres !!!!Siempre resultan buenisimos
    Besos

    ResponElimina
  6. Per molts anys!!!! 28, dons mira jo en va fer 26 així que anem de la mà casi.
    Unes ulleres o palmeres bones, bones i és que la pasta de full congelada sempre ens pot solucionar les postres o el pica pica del cafè.

    Quima he convocat un concurs facilets al meu blog, animat!!

    ResponElimina
  7. Quima 28 anys son anys io uns cuants més.
    Les palmeretes molt bònes amb el sucre moreno carametlisa molt ràpid.
    Un abraç

    ResponElimina
  8. Per molts anys Quima , a nosaltres ens toca 28 anys d'aqui un parells de mesos ufffff....
    el proper dia que vagi al lidl compro la pasta de full i les faig.

    roser
    www.elsotaescala.com

    ResponElimina
  9. Moltes fràcies a totes per les vostres felicitacions.
    Dolors ara mirare el teu blog lo del concurs, gràcies epr recordar-mo.
    Petons a tots/totes.

    ResponElimina
  10. Felicitats!!!! Quin record als temps que estem, oi?
    Els rollets fan molt goig.
    Petonets,
    Esther

    ResponElimina
  11. Per molt anys Quima!!! Està molt bé celebrar-ho fora, sempe s´agafen idees per després cuinar-ho a casa, i que et serveixin sempre dona bó. Aquests rotllets molt bons, els faré.... Petons i continua gaudin de la parella 28 anys més....

    ResponElimina
  12. Felicidades Quima, te deseo muchos años más y todos muy felices.
    Tus rollitos son una dulce delicia, me gustan
    Bessos

    ResponElimina
  13. Per molt anys a tots dos, 28 ja és un xifra considerable, i va molt bé celebrar-ho amb aquestes pastetes tan bones!

    ResponElimina
  14. Unes pastes delicioses...i,
    Felicitats!

    ResponElimina
  15. A seguir complint anys, i ben feliços!! T'agafo un rollet d'aquests tan bons per celebrar-ho! ;)
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  16. Per molts anys!!! Amb aquests rotllets dolços i una copeta de cava segur que vau celebrar-ho bé!! Sempre va bé tenir pasta de full a la nevera!! petó

    ResponElimina
  17. Quima, per molts anys!!!
    Aquests rotllets dolços em semblen genials per una celebració així!
    Petons!

    ResponElimina
  18. Quima felicidades por tus 28 años de casada que no son pocos, veo que preparaste un postre muy rico y original, me lo copio y me llevo un par de ellos antes de que se acaben ejej. besitos guapa...

    ResponElimina
  19. Felicitats! Sortir a celebrar-ho a fora és el millor que podeu fer :)
    La pasta de full m'encanta, et permet improvisar unes postres tan sensacionals com aquestes en un tres i no res!

    ResponElimina