L'atre dia en el blog de la DOLORS , vaig veure que habia fet un braç de patata, i vaig recordarque aquest estiu encara no n'havia fet cap. Així que avui m'he posat mans a l'obra i n'he fet un per dinar.
Pure de patates (jo de sobre)
2 llaunes de tonyina
1 ou dur
1 tomate
Olives
Pebrot escalivat ( el meu era comprat)
maionesa
Una mica d'enciam
Primer fem el pure segons les indicacions del fabricant . Jo en aquest cas sempre hi poso menys liquid del que diu el paquet). Quan el tenim fet l'estenem sobre paper film, i el deixem a sobre el marbre que es refredi.
Preparem el farcit tallem la tomate petita, el pebrot , les olives i l'ou dur i ho barregem tot amb la tonyina i una mica de maionesa. Ho escampen per sobre el pure I amb l'ajuda del film o enrotllem. ho posem en una plata i ho decorem al gust, el posem a la nevera i llest per menjar
es ideal per aquest dies de calor; ja que el més ve de gust son menjars freds.
ESPERO QUE US AGRADI
BON PROFIT ¡¡¡¡
Jo tampoc no m'he estrenat amb el braç de patata aquest estiu, aviat tocarà!
ResponEliminaL'haurem de fer aviat a casa, que queda boníssim!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Són molt resultonts i per a mi fan la funció de comodí,si no és per sopar ho és per dinar.
ResponEliminade moment aquest any encara tampoc l'he fetn pero un dia o altre el fare, es un plat que sempre et treu d'un apuro.
ResponEliminaroser
el sotaescala
doncs no l'he fet mai!!!! i segur que està boníssim! gràcies per la recepta!!! molts petonets
ResponEliminaUna amiga meva m´ha promès que m´en faria un aviat, si no, ja tinc la recepta, l´apunto si no et sap greu!
ResponEliminaPetons
És un comodí perfecte per a tenir preparat i que surti quan vens de la platja o si ets menys afortunada, com jo, de treballar!
ResponEliminaBoníssim.
PTNTS
Dolça
Molt bo aquest braç de patata a casa ja és un clàssic ara a l'estiu!
ResponEliminaPrecioso y tiene que estar muy rico.
ResponEliminaUna receta muy refrescante, qué buena para estos tiempos.
ResponEliminaUn beso.
Molt bo... amb aquesta calor vénen molt de gust aquestes receptes fredes.
ResponEliminaAixó ho feia la meva mare quan era petita i ens encatava. Ho he de fer a casa, quin goig que fa.
ResponEliminaPetonets,
Esther