En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 9 de juliol de 2011

BRAÇ DE PATATA

L'atre dia en el blog de la DOLORS , vaig veure que habia fet un braç de patata, i vaig recordarque aquest estiu encara no n'havia fet cap. Així que avui m'he posat mans a l'obra i n'he fet un per dinar.

INGREDIENTS:
Pure de patates (jo de sobre)
2 llaunes de tonyina
1 ou dur
1 tomate
Olives
 Pebrot escalivat ( el meu era comprat)
maionesa
Una mica d'enciam

Primer fem el pure segons les indicacions del fabricant . Jo en aquest cas sempre hi poso menys liquid del que diu el paquet). Quan el tenim fet l'estenem sobre paper film, i el deixem a sobre el marbre que es refredi.
Preparem el farcit tallem la tomate petita, el pebrot , les olives i l'ou dur i ho barregem tot amb la tonyina i una mica de maionesa. Ho escampen per sobre el pure I amb l'ajuda del film o enrotllem. ho posem en una plata i ho decorem al gust, el posem a la nevera i llest per menjar
es ideal per aquest dies de calor; ja que el més ve de gust son menjars freds. 
ESPERO QUE US AGRADI
BON PROFIT ¡¡¡¡

12 comentaris:

  1. Jo tampoc no m'he estrenat amb el braç de patata aquest estiu, aviat tocarà!

    ResponElimina
  2. L'haurem de fer aviat a casa, que queda boníssim!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Són molt resultonts i per a mi fan la funció de comodí,si no és per sopar ho és per dinar.

    ResponElimina
  4. de moment aquest any encara tampoc l'he fetn pero un dia o altre el fare, es un plat que sempre et treu d'un apuro.

    roser
    el sotaescala

    ResponElimina
  5. doncs no l'he fet mai!!!! i segur que està boníssim! gràcies per la recepta!!! molts petonets

    ResponElimina
  6. Una amiga meva m´ha promès que m´en faria un aviat, si no, ja tinc la recepta, l´apunto si no et sap greu!
    Petons

    ResponElimina
  7. És un comodí perfecte per a tenir preparat i que surti quan vens de la platja o si ets menys afortunada, com jo, de treballar!
    Boníssim.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  8. Molt bo aquest braç de patata a casa ja és un clàssic ara a l'estiu!

    ResponElimina
  9. Precioso y tiene que estar muy rico.

    ResponElimina
  10. Una receta muy refrescante, qué buena para estos tiempos.
    Un beso.

    ResponElimina
  11. Molt bo... amb aquesta calor vénen molt de gust aquestes receptes fredes.

    ResponElimina
  12. Aixó ho feia la meva mare quan era petita i ens encatava. Ho he de fer a casa, quin goig que fa.
    Petonets,
    Esther

    ResponElimina