En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dilluns, 4 de juliol de 2011

MOUSSE DE LLIMONA

El dia que vaig veure aquesta mousse en el blog de la CRISTINA, BUFET DE POSTRES, desseguida la vaig guardar per fer-la. Complicada no ho es gens, però a mi la gelatina hem va quedar com si li hagues posat per sobre una capa més decolorida, crec que era una mica massa calenta Y al tirarla va fer que es desfes una miqueta la mousse de llimona, a la propera provarem d fer-ho millor.
Es molt bona i refrescant.
Amb el permis de la cristina, us copio la recepta que ha possatla CRISTINA al seu blog.

Ingredients
- 200gr. de galetes maria.
-60 gr. de mantega.
-4 llimones.
-140 gr de sucre.
-6 fulls de gelatina.
-400 ml de nata.
-1/2 sobre de gelatina de llimona.

Preparació

-Tritureu les galetes que quedin ben picades (pols) i les mescleu amb la mantega. Amb aquesta pasta feu la base del pastís. Prémeu-la bé amb els dits. I fiqueu el motlle en la nevera mentre prepareu la resta d´ingredients perquè la galeta agafi consistència.
-Hidrateu els fulls de gelatina amb aigua freda.
-Exprémeu les llimones i escalfeu el suc amb el sucre. Quan arrenqui el bull, retireu del foc i afegiu-hi la gelatina ben escorreguda. Deixeu refredar a temperatura ambient.
-Munteu la nata i afegiu el suc de la llimona, ja refredat a temperatura ambient, i barregeu amb moviments envolvents a fi que la nata no s' abaixi.
-Aboqueu-ho en el motlle i deixeu-ho quallar un mínim de 8 hores en la nevera.
-Prepareu la 1/2 de la gelatina segons les indicacions de l`envàs amb 125 ml d´aigua calenta. Un cop s´hagi dissolt, aboqueu-hi 125 ml d' aigua freda. Deixeu refredar una mica i l´aboqueu sobre la mousse de llimona.
-Torneu-hi a posar la mousse en la nevera a fi que qualli la gelatina, mínim 4 hores. Un cop transcorregut aquest termini ja estarà llesta per menjar.
 He de dir que la vaig fer exactament com diu ella i es bonissima, ben fresqueta ara que ja fa més caloreta passa d'allò més bé. Es ideal per després d'un dinar o si no soy gaire llaminers. 
Ara bé llaminers o no , no deixeu de tastar-la que es bomissima.
Espero que us agradi.
BON PROFIT ¡¡¡¡¡¡

10 comentaris:

  1. Aquests pastissos mai fallen i agraden a tothom, provarem de fer-lo!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Un dels meus preferits!,i ara a l'estiu...DEFINITIU!, t'ha quedat amb una presentació preciosa! A reveure.

    ResponElimina
  3. Que fresqueta i bona aquesta mousse, penso que pot agradar molt com a postre aquests dies de tanta calor. No siguis tant exigent, la presentació es genial, la capa de gelatina clareta si no ho dius sembla fet expressament. petons Quima i bona setmana.

    ResponElimina
  4. un pastís ben fresquet per aquests dies de calor!!!! molts petonets guapa

    ResponElimina
  5. Oi,que era bo? Quima si no has treballat molt amb gelatina sol passar que es barregi...A la propera deixes la gelatina 15 m a la nevera i ja veuràs com no se´t barreja. Dic a la propera perquè sé que el tornaràs a fer.

    ResponElimina
  6. Que bo, una mousse de llimona ben fresqueta. Jo la tinc pendenta de publicar..
    Petonets.

    ResponElimina
  7. Un postre ben adient per a aquestes calors, me l'apunto!

    ResponElimina
  8. Te ha quedado delicioso...a mi hijo le encanta el limón....y la coca de Sant Joan preciosa y muy rica seguro...besitos guapa...

    ResponElimina
  9. Hola acabo de conocer tu blog. Me quedo por aqui, porque me ha chiflado esta maravilla de tarta. Un besin

    ResponElimina
  10. Eso, eso, muy refrescante esta tarta, así da gusto comer algo dulce en la sobremesa.
    Un beso.

    ResponElimina