En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

divendres, 2 de setembre del 2011

MASSA DE PIZZA

La recepta que us porto avui, no es gens original perqué .............qui no ha menjat o fet pizza  sovint??? ..........  crec que es un dels plats mes  recorreguts a l'hora de fer un sopar ràpid.
Al super en trobem de congelades, fresques, ja preparades o simplement massa per poder-la omplir amb el que més ens agradi.
Si sous dels que compreu la massa per fer-les al vostre gust, os animo que probeu de fer-la vosaltres i veure que el gust i la textura no tene res a veure amb les que ja venen elaborades.
Es molt sencilla de fer , la que faig jo la vaig treure de la revista COCINA FACIL DE LECTURAS, i dona molt bon resultat., a part de ser molt i molt fàcil de fer:
INGREDIENTS:
500 GRS. DE FARINA DE FORÇA o de farina especial per pizzas
1 dau de llevat fresc LEVITAL, (el trobareu als super a la nevera al lloc de les masses fresques)
275 ml. d'aigua
20 grs. d'oli d'oliva
10 gr. de sal.
Posem la farina en un bol i amb les mans hi desfem el dau del llevat, després hi afegim l'aigua i l'oli i ho barreguem bé amb les mans. Jo una vegada estan tots els ingredients barrejats, poso la massa a sobre el marbre de la cuina i ho acabo d'amassar bé .
Quan ho timguem ben amassat posem la massa dintre un bol i ho tapem amb un drap, i deixem que llevi aprox. unes 2 hores.
Un cop passat aquest temps dividim la massa en dos o tres parts, depenen de lo gran que volem fer les pizzes , l'estirem bé amb el corro donat-li o bé forma rodona o rectangular.
Un cop tenim la massa ben estirada ja podem omplir-les amb el que més ens agradi.
Primer pintem la superficie de la massa mab tomaquet fregit i després hi posem beicon, tonyina, pernil dolç, mozzarela i orenga (aquets son els ingredients que vaig fer servir per aquesta pizza.)
Per aquest ahi vaig posar pernil doç, ceba tallada a rodanxes fines, pebrot verd, pebrot vermell, tonyina i rodanxes d'ou dur, mozarella i orenga .
Les posem al forn 180º  dalt i baix amb aire calent, i quan estiguin ben rossetes ja les tenim a punt per mejar.
Jo les poso a sobre la rejilla del forn sobre un tros de paper de cuina, així  la massa queda també cuita per la part de sota .

14 comentaris:

  1. Hola Quima, una receta muy buena para empezar después de las vacaciones. A mí también me gusta hacer la masa y no tiene nada que ver con las que venden congeladas. Un saludo :)

    http://angiazucarycanela.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Què bones són les masses casolanes, quina diferència! Ja fa dies que amb el Xavi diem que n'hem de fer, però mai trobem el moment! Ara me n'has fet venir més ganes!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. ES molt millor l massa feta a casa! Jo ja no en compro quasi mai...El que m´ha agradat son els bunyols anteriors, que bons han de ser!
    Petons

    ResponElimina
  4. Hola Quima !!! Jo torno amb régim i tú fent aquesta meravella!!
    La menjaria sencereta ara mateix.
    Petonets,
    Esther

    ResponElimina
  5. Divendres... pizza!!! I com sempre, feta a casa molt més bona que comprada ;)

    ResponElimina
  6. a vegades les receptes que pensem que poden despertar menys interés, són les que triomfen!!!! ;) petonets

    ResponElimina
  7. Massa per pizza, per coca de vidre...és una massa molt versàtil i boníssima.

    ResponElimina
  8. Hola Quima qué tal el verano? me llevo tu receta porque me gusta ir variando la receta de las pizzas y esta se ve muy rica. besitossss

    ResponElimina
  9. hola amiga hem faig seguidora teva m'encante la cuina,encara que jo tinc un blog de labors,estas invitada, desitjo que t'agradi i també siguis seguidora, una abraçada

    ResponElimina
  10. Fer la masa de la pizza a casa sempre és agrait perquè tots la troben més bona, i es veritat que és molt millor.

    ResponElimina
  11. Hola Quima!
    Et deixo aquest comentari per dir-te que t'hem inclós a la gastrosfera.cat, la secció del nostre bloc (olleta de verdures) on intentem recollir tots els blocs de cuina escrits en català.
    Si no vols ser-hi, si us plau fes-nos-ho saber, que no hi volem tenir ningú a disgust!

    Salut!

    ResponElimina
  12. Hola Quima!!! ja estaba esperan aquesta pizza. La masa cassolana sempre molt millor que la comercial i el farcit bonissim.Bona setmana. Petons,

    ResponElimina
  13. mmm quina bon pinta! Acabo de fer la massa de pizza i dp hi posaré tomàquet, tonyina, xampinyons , mozzarella i orenga. Una altra amb tonyina, anxoves, mozzarella, tomàquet i orenga. Poser una altra amb tomàquest, mozzarella, llonganissa i orenga... Ole ole que bona la pizza els divendres!

    ResponElimina
  14. hola quima sta receta la hice anoche y me quedo buenisima.gracias por las recetas k publicas susana

    ResponElimina