En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 27 de gener de 2013

CUIXETES DE POLLASTRE AMB ROVELLONS

Hola a tos, bé de moment seguim sense cap recepta de postres .......bé millor dit que sí que n'he fet però no es poden publicar ....................avui he fet una recepta nova de tortada d'ametlla ..........de gust bonissima, però no puc dir el mateix de la presentació ...............jejejje............a la propera vegada espero poder-la ensenyar ..............es que sóc molt tossuda i fins que no aconseguixi el resulat que a mi m'agrada no pararé ................avui ja he descobert que reduïnt les quantitats de la recepta original m'ha anat molt millor ..............
Bé amb deixo de xerrameca i un port un segon plat ben fàcil de fer i bonissim.
INGREDIENTS:
1 bandeja de cuixetes de pollastres (ni anaven 12)
2 cebes mitjanes
1 tomaca
2 pots de rovellons
oli d'oliva
sal i pebre
1 copa de vi blanc
1 mica de brou
  • Primer salpebrem les cuixetes i les posem en una cassola amb una mica d'oli d'oliva a foc fort. 
  • Quan estiguin roses, les posem a foc més baix i hi afegim la ceba tallada en juliana hi afegim la copa de vi blanc i ho anem rostin. 
  • Al cap de 20 minuts hi afegim el tamaca tallat a dauets i deixem que es vagi couent. (si veiem que les cuixetes estan molt cuites, les traiem de la cassola i aixó no s'esmicolaran)
  • Escorrem els bolets i els posem a la cassola i afegim una mica de brou i deixem que facin la xup xup uns 15 minuts. 
  • Fem una picada amb 1 gra d'all , una ica de julibert 1/2 torradeta de pa i 10 ametlles torradas, i ho afegim a la cassola 5 minuts abans d'acabar la cocció . (aqui jo hi he afegit les cuixetes altre vegada a la cassola) 
  • Ho emplatem i ja ho tenim a punt per menjar. 
BON PROFIT !!!


17 comentaris:

  1. Quima, quines cuixetes més bones!!!!

    ResponElimina
  2. bon plat el de bolets amb pollastre! petons

    ResponElimina
  3. Buenas tardes Quima. Que buenos muslitos de pollo que nos has preparado. Con esos níscalos tienen que estar de lujo. Un plato muy rico, completo, sano, económico y sobre todo fácil y rico.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  4. Quima te han quedado riquísimos con ese acompañamiento, besitosss

    ResponElimina
  5. Mentre esperem la tortada, anirem provant aquest pollastre tan bo!

    ResponElimina
  6. Hola Quima un rostidets que deu fer una oloreta! Saps crec que som tossudes per igual. Ara jo me les tinc amb una recepta de canelons... Ara l'estic fent, crec que aquest cop m'agradaran.

    ResponElimina
  7. El pollastre no falla mai en la meva dieta setmanal...què bo rostidet!

    ResponElimina
  8. Boníssim i els bolets li donen aquell toc tan espcial.

    ResponElimina
  9. Quima, aquest plat te ha quedat molt be i te de ser molt bo.

    ResponElimina
  10. Que buen plato de pollo y encima los rovellons con esa salsa es pura delicia!!!
    Petons.

    ResponElimina
  11. Quima, se ve un plato delicioso y con setas divino.........Besos

    http://angiazucarycanela.blospot.com

    ResponElimina
  12. Esperarem les tortas! Demoment ens deixes molt bon segon, el pollastre amb rovellons t'ha quedat ben bonic, i segur que boníssim!! Això de ser tossuda té premi!! he he. Petons

    ResponElimina
  13. Un guisat ben bo que té l'èxit assegurat!

    ResponElimina
  14. Como no puede ser de otra menera, tus recetas siempre son muy bonitas y desde luego muy buenas.
    Besos amiga
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  15. boníssim! per a sucar-hi pa ! (una mica...)

    ResponElimina
  16. Pollastre i bolets una combinació ideal...i si son rovellons, bonississsim plat.. Petons,

    ResponElimina
  17. Molt bones aquestes cuixetes Quima, espero la racepta de la Tortada!!

    ResponElimina