En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 15 de gener de 2013

RIGATONE AMB BACALLÀ I ALL I OLI


 Després de les comilones d'aquestes pasades festes, la veritat es que hem venia de gust reposar una mica de la cuina; així que aquest últims dies m'he dedicat a fer coses sencilles i  sense  haber d'estar pendent de la màquina de fotografiar.
La recepta que us ensenyo avui, la vaig ja fa un temps, però ara m'he adonat que no l'havia posat al blog. Tenia un paquet de rigatone que m'havien portat d'Italia I ja estava a punt de caducar, així que s'havien de fer si o sí. No recordo d'on vaig treure la recepta.
 INGREDIENTS:
 1 paquet de Rigatone
bacalla desalat i esmicolat
1 tomaquet
1 ceba
1 pebrot verd
1 cullarada de pebre vermell 
all i oli
  • En una paella pochem les verdures, primer hi posem la ceba i el pebrot verd i quean estan una micha pochades hi posem el tomaquet tallat ben petit i  sense llavors i el pebre vermell. Deixem que es cogui bé. 
  • Mentre bullim la pasta segons le sindicacions del fabricant. Quan està cuita barregem la pasta amb el sofregit i ho posem en una plata que pugui anar al forn . 
  • Per sobre hi posem el bacalla esmicolat , que previament ja haurem desalat, . 
  • Hi posem l'all i oli per sobre i una mica orenga o el condiment que ens agradi, ho posem a gratinar una mica i ja està llest.

15 comentaris:

  1. Un plato sencillo y delicioso con el all i oli gratinado,es lo que normalmente desaparece rápido de la mesa.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Una receta sencilla y muy rica..........Con lo que le gustan a mis hijos la pasta, esta receta seguro que les encantan.........Besitos

    http://angiazucarycanela.blospot.com

    ResponElimina
  3. Una manera diferent de menjar pasta, original i ben bona!

    ResponElimina
  4. Molt original, a més, té una pinta boníssima! petons

    ResponElimina
  5. si el bacallà amb allioli gratinat m'encanta, ni t'explico com ha d'estar amb pasta!! quin dinar em menjaria amb tant de gust...això ho he de fer ja! petons

    ResponElimina
  6. Ostres! no he provat mai la pasta amb el bacallà però ha d'estar super!! Les fotos parlen per si soles1 ha d'estar boníssim!

    ResponElimina
  7. Uf! que bo!!! Jo avui faré una carbonara, jeje!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Quima tiene un aspecto estupendo, besitosss

    ResponElimina
  9. Amb el que m'agrada el bacallà!!! I amb pasta es una bona combinació. Molt original!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  10. Ostres Quima, aquest plat ha d’estar boníssim i amb el que m’agrada el bacallà segur que faré la recepta més d’una vegada. Una abraçada.
    Nuri

    ResponElimina
  11. Caram, Quima! Un exel·lent proposta
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  12. Mai he combinat la pasta amb el bacallà!!! i segur que ha d´estar moooolt bo.. Molt bona recepta Quima!! la faré, segur. petons,

    ResponElimina
  13. Una manera diferente de comer pasta, me tiene que gustar pues me encanta el bacalao, lo probaré.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  14. Buenas noches Quima. Exquisito plato de pasta el que has preparado, con ese bacalao y el ali oli. Me encanta y seguro que tiene un sabor buenísimo, al igual que la presentación que has hecho del plato.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  15. que buena pinta!! lo probaré seguro.
    Gracias por tu comentario en mi blog, me ha hecho mucha ilusión que comenzaras a pintarte las uñas gracias a mis entradas de cada semana, jajajaj
    ptons

    ResponElimina