En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dilluns, 11 de febrer de 2013

RODANXA DE LLUÇ AMB GAMBES I MAIONESA

 Normalment aprofito el caps de setmana per fer receptes més elaborades o les que s'han de fer i servir, ja que durant la setmana es imposible, perque sempre tinc que deixar el dinar fet, ja que el meu fill dina abans que jo no arribi.
Aquest lluç el va fer la meva cunyada un dia de les festes de Nadal i el vaig trobar bonissim, així que ahIr li vaig demanar la recepta i m'hi vaig posar i he de dir que va ser tot un èxit .
INGREDIENTS:
1 lluç fresc tallat a rodanxes
gambes (el doble de talls de lluç aproximat)
1 pot de maionesa
oli d'oliva
1 copeta de vi blanc
sal i pebre blanc
  • Primer rentem bé les rodanxes de lluç , les assequem i salpebrem. 
  • Treiem el cap a les gambes I pelem les cues, i les salpebrem
  • En una paella hi posem oli d'oliva, hi posem les cues de gambes i les couem molt poc volta i volta. Les reservem. 
  • En el mateix oli hi posem els cap de les gambes  el vi blanc i les deixem coure bé. 
  • Quan estan cuites les posem en un colador i amb el morter aixafem bé els caps perque ens treguin tot el suc. 
  • Agafem una plata que pugui anar al forn hi posem les rodanxes de lluç, a sobre cada rodanxa hi posem les cues de gambes (jo n'hi vaig posar dues a cada una) , amb una cullera hi anem posan per sobre el suc de coure els cap de les gambes. 
  • HO cobrim amb maionesa  ( la quantitat dependra dels gust de cadasqú), hi posem una mica de julivert picat per sobre. 
  • Ho posem al forn que tindrem calent a 180 º fins que veiem que el peix es cuit. Jo vaig posar-ho al forn dalt i baix i aire calent i amb 15 m. va estar.
  • Servir-ho inmediatament, acompanyat d'un vi blanc ben fresquet i  BON PROFIT!!!

13 comentaris:

  1. Caram! Sí que ha de ser bo, sí! I així donem una mica d'alegria al lluç que el pobre és una mica insípid... me l'apunto! Ràpida i bona de fer. Petonets!

    ResponElimina
  2. Este plato es delicioso, y con la mayonesa gratinada queda espectacular.
    Petons.

    ResponElimina
  3. mmm... un plat de diumenge de festa grossa!
    l'acabat amb la maionesa gratinada ha de quedar molt bo.

    ResponElimina
  4. Quin plat més bo Quima !! Senzill i bo.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Uauu!!! Quin gratinadet més bo...

    ResponElimina

  6. Buenas tardes Quima. Una receta muy rica la que nos has preparado. Un gran plato de pescado muy rico con esas gambitas y la mayonesa. Este tipo de platos horneado como tu lo has hecho, se convierte en un plato festivo, y aunque tenga un poquito de trabajo el resultado merece la pena.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  7. quin plat tan bo!!! M'encanta el lluç i si té maionesa gratinada ja és un punt extra!!! petons

    ResponElimina
  8. Un plat exel·lent!!! amb una amanideta i a còrrer!

    ResponElimina
  9. Quina manera tan bona de tunejar el llç, m'encanten els peixos amb maionesa o allioli gratinats. De festa grossa!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  10. una receta muy bien combinada y muy buena en su conjunto
    peto

    ResponElimina
  11. I tant que es una recepta de diumenge...!!! Boníssima !!!
    Petonets.

    ResponElimina
  12. Queda muy bueno el pescado con la mahonesa al horno y con las gambas queda mas completo. Me gusta.
    Saludos

    ResponElimina