En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimecres, 17 d’abril de 2013

PASTIS DE FORMATGE I ROMANÍ

L'atre dia mirant el blog de la Carme de Dulces Bocados vaig veure aquest pastís de formatge i romaní i amb les fotos tan maques que té ella hem va entrar pells ulls inmediatament. he de dir que de pastis de formatge no n'havia fet cap encara , i un cop probat segur que no serà l'ùltim.  Queda molt suau i passa d'alló més bé.
 INGREDIETNS:
1 làmina de pasta brisa, la meva de compra en tenia una a la nevera que caducaba el mateix dia
300 grs. de formatge philadelfia (jo li vaig posar lith)
2 ous
60 grs. de sucrè glacé
50 ml de llet
1/2 pell de llimona ratllada
2 trossos de romaní. 
  • Posem la llet en cassò al foc a bullir: Quan bulli la retirem , hi posem el romani i ho deixem infusinar 10 minuts. 
  • agafem la lamina de pasta brisa i la extenem al motlle. La posem al forn uns 10 minuts amb un paper de forn i a sobre hi posem sigrons. passat aquest temps traiem el paper i les llegums i li deixem 10 minuts més sola a 150º.
  • Batem els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum, hi posem la llimona ratllada i el formatge I ho barregem bé: 
  • Colem la llet i l'afegim a la barreja. 
  • Tirem la barreja a sobre la tarta i la posem al forn uns 20-25 minuts fins que veim que està cuallada.
  • La treurem del forn i la deixem refredar. 
  • Jo com que encara tenia culis de maduixa de les postres anteriors ni he posat una mica per sobre i lligaba d'allò més bé. 

15 comentaris:

  1. Ha de ser boníssim, Quima!Jo també vaig veure la recepta de la Carmen, molt temptadora! Tha quedat preciós, es veu taaan cremós...! Petons

    ResponElimina
  2. El Romaní li ha de donar un toc boníssim! Petonets

    ResponElimina
  3. Boníssim Quima com tots els pastíssos de formatge!!

    ResponElimina
  4. Què cremós que t´ha quedat! un pastís de formatge d´alta muntanya, oi?

    ResponElimina
  5. Quina bona pinta Quima!!!! amb aquest pastís de formatge hauràs triunfat. Tinc romaní al jardí, el faré. Petons,

    ResponElimina
  6. doncs ha d'estar bonissim!! el romani li dona un punt genial a aquest pastis! que bo! petons

    ResponElimina
  7. Buenos días Quima. Una tarta muy rica, solo con ver el corte que tiene dan ganas de incarle el diente. Tiene que estar buenisima con el toque del romero. ME ENCANTA
    Un beso Paco

    ResponElimina
  8. que bo, Quima! a casa el romaní comença a florir, res un que tinc en un test, però m'anirà bé per aquest pastís!
    petons!

    ResponElimina
  9. aINSSSSSSSS, SI LA PILLO ME LA COMO TODA.....

    ResponElimina
  10. Romaní i llimona, una combinació moooolt interessant!!!

    ResponElimina
  11. el romaní, le da un toque delicioso a las comidas tanto dulces como saladas

    ResponElimina
  12. caram el romaní li deu donar un gustet especial!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  13. Quima con lo que me gusta a mi el pastel de queso...este se ve riquísimo...besos y feliz finde

    ResponElimina
  14. una combinación muy buena y te ha quedado estupendo y de buena fuente la Carmen lo borda receta y fotos
    bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  15. Quima, t'ha quedat fantàstic!!!!!!!!!!
    Espero que us hagi agradat i et dono les gràcies per l'enllaç
    Petonets

    ResponElimina