En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 12 d’octubre de 2013

PASTISSET DE BONIATO A L'AROMA DE CANYELLA

Ahir al sortir de treballar vaig passar pel super hi vaig veure que tenian boniatos, no sé si va ser per la fresca que feia o el que va ser, que hem va venir de gust comprar-ne, i vaig pensar que alguna cosa hi faria amb ells ja que a la meva filla li encanten, des-de que els va descubrir li agraden de totes maneres, fets al forn, com a chips i fins hi tot fets a micro sencillament, si hi afegim que ultimament posar canyella a tot arreu........ l'exit era assegurat.
la recepta que tenia era d'un dolç de carbassa, així que l'he adaptada amb el boniato i l'hi he tret algun ingredient i n'hi he afegit d'altres.


INGREDIENTS: Han sortit 14 unitats
 300 grs. de boniato
3 ous
50 g. de farina
10 g. de llevat
100 g. de sucre morè
50 g. de mantega
1 cullaradeta generosa de canyela en pols
sucre glas
1 branca de canyella
romaní
  • primer pelem i tallem a daus el boniatos i els possem en un cassó amb aigua, amb el romaní i la branca de canyella ( jo no en tenia i n'hi he posat en pols) i deixem que bulli uns 20 minuts. Ho colem i ho deixem refredar. 
  • Quan el boniato esta ben fred el passem per el passapurés I el reservem. 
  • Batem els rovells amb el sucre fins que hagin triplicat el seu volum. 
  • Hi afegim la farina barrejada amb el llevat i la canyella amb pols i la mantega fosa, hi ho continuem baten amb la batedora de varilles fins que ens quedi una crema densa. 
  • Muntem les clares a punt de neu i les afegim a l barreja, ara amb una llengua pastissera procurant de que les clares no s'abaixin. 
  • Preparem el motlle que ho volem fer; en el meu cas motlles petits. 
  • Ho posem al forn que tindrem preescalfat a 180º. Uns 20 minuts , si ho fem en un motlle gran, necessitarem més temps, bé dependrà del forn de cadascú. Mirem si estan cuits, sino li deixem una mica més. 
  • Els desentmotllem i els deixem refredar. Hi posem sucre glas pel damunt I llestos per menjar. 


Amb una mica de xocolata estan bonissimssssssssssssss


19 comentaris:

  1. Quima, has fet uns pastissets, bons de veritat,

    ResponElimina
  2. Jo ja fa tres setmanes que en compro, a casa ens encanten :)
    Copio aquesta recepta, que segur que ha de quedar boníssima, sucosa i ben tendre per dins.

    ResponElimina
  3. en conec un que li encanta el moniato, es tornaria boig amb aquesta recepta!! fantastic dolç! petons

    ResponElimina
  4. Que pinta tienen hija ,,,y seguro que de sabor están buenisimos...

    ResponElimina
  5. Deliciós! una bona idea per cuinar amb moniatos.

    ResponElimina
  6. que buenos que son y mas cuando llevan boniato y te han quedado sublimes¡¡
    Bona setmana

    ResponElimina
  7. Una bona proposta per a aquests primers dies de tardor, que bonics que t'han quedat!

    ResponElimina
  8. Qué buena pinta Quima, ahora que se empiezan a ver boniatos, lo probaremos seguro.
    Ptons

    ResponElimina
  9. Caram Quima! Quins pastissets més bons, a més de tardor ja...ja arriben els moniatos! M'agrada molt la recepta, la provaré segur!
    Petonets

    ResponElimina
  10. Quina monada de pastissets! i que bons es veuen!! no som massa de moniatos però amb pastís queda molt bo!

    ResponElimina
  11. Buenas tardes Quima. Te han quedado de lujo estos pastelitos de boniatos que has preparado, con el toque de canela. Los moldes que has utilizado son preciosos. Con tu permiso me quedo con la receta

    Un beso Paco

    ResponElimina
  12. Quins pastissets han d'estar boníssims i el sabor que tindran, ummmmmm ja m'ho estic imaginant.
    Un abraç

    ResponElimina
  13. Muy rico y esponjosos tienen una pinta estupenda, me quedo como seguidora besos

    ResponElimina
  14. Cada dia et superes més, ostres tu quin goig. petons guapa

    ResponElimina
  15. Te han queado riquísimos Quima....besitos guapa

    ResponElimina
  16. Quima tenen molt bona pinta aquest pastisset....

    ResponElimina
  17. Que bona aquesta recepta, ara que ja comença la temporada!

    ResponElimina
  18. els moniatos segur que li donen huminat als pastissets! em guardo la recepta, a veure si m'animo. petonets guapa i bon cap de setmana

    ResponElimina