En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 27 d’octubre de 2013

PANELLETS 2013

 Començant a escalfar motors pels panellets d'aquest any. El dia 1 de novembre en tinc que fer per un dinar i avui improvisant amb els ingredients que tenia a casa he fet aquest per probar si hem sortien bé. N'he fet de pinyons, d'ametlla, de xocolata i de boniato.
La recepta he fet servir la mateixa de l'any passat . La que vaig fer no han de reposar i com que m'hi he posat aquest mati no tenia temps de preparar-ne cap altre. N'he vist una que es deixa unes 12 hores en repos que m'ha agrat molt; així que els porper probaré aquesta recepta. 
La recepta la trobareu aqui ja que es la mateixa de l'any passat. L'ùnic que he variat es que he dividit la massa en 4 parts i en una hi he posat una cullaradeta de xocolata en pols Valor i  en una altre porcio de massa hi he afegit boniato que ja tenia bullit. 
N'han sortit poquets, ja que no tenia més farina d'ametlla i he hagut de reduir les quantitas, però per les postres d'avui ja son suficients. 


13 comentaris:

  1. Quin goig aquests panellets! i a més una safata amb molta varietat!

    ResponElimina
  2. bonissims!!!
    que pasis un feliç diumenge

    ResponElimina
  3. Quina pinta! Qui en tingués un per tastar-lo!!!

    ResponElimina
  4. T'han quedat visualment maquíssims! i crec que de sabor millor.

    ResponElimina
  5. Quima te han quedado riquísimos, me llevo uno de cada porque no me decido por ninguno ejej..besitos guapa

    ResponElimina
  6. deliciosooss!! pero amb moderació! petons

    ResponElimina
  7. Mmm... ja tenim aquí la castanyada! T'han quedat perfectes!

    ResponElimina
  8. Buenos días Quima. Que escándalo de PANELLETS que nos has preparado, te han quedado deliciosos, tanto los de piñones, almendras, boniato y chocolate.
    Yo seguro que me comería mas de uno, pues me parecen una tentación.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  9. Quina safata de panellets més maca!!!! T'has avançat a Tots Sants, però si tens un dinar i tot plegat has fet molt bé, i sempre és millor fer una prova. Si ara tingués la safata aquí ja sé que esmorzaria...perquè fan una pinta mmmm.
    Petons

    ResponElimina
  10. Quin goig que fan Quima!!!! no podem deixar de fer-los any a any.. Molt bona recepta. Petons,

    ResponElimina
  11. Aquest any si que em feu goleta amb el panellets...els hauré de fer més endavant! t'han quedat molt bé!!!

    ResponElimina
  12. Ooooh te han quedado perfectos. Feliz puente de todos los santos.

    ResponElimina
  13. Quima este año ni los he probado¡
    Te han quedado perfectos, me encantan¡ Un beso grande & disfruta de un gran finde, Teresa

    ResponElimina