En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 8 de desembre del 2013

OSOBUCO DE PAVO AMB PATATES

Aquesta recepta es ideal per a l'hivern. Aquest plats de cullera sòn ideals , ja que els pots tenir fets i escalfar-los a l'hora de menjar i encara sòn més gustosos, ja que han tingut temps d'agafar tots els sabors. 
 INGREDIENTS:
2 talls d'ossobuco per persona 
1 patata mitjana per persona
1 ceba
tomaquet natural
oli d'oliva
sal i pebre
brou 
per la picada:
10 ametlles torrades
pinyons
3 nous
1 llesque petita de pa fregit
  • Agafem els ossobucos de pavo i els salpebrem. Mentrestant posem una casola al foc amb una mica d'oli d'oliva, quan està calent hi posem la carn i que es rossegi per cada costat. Un cop esta rossejada la reservem. 
  • Piquem la ceba ben fina i la posem a la mateixa cassola on hi hem rossejat la carns, i fem el sofregit.
  • Un cop el sofregit està fet, incorporem la carn a la cassola I hi posem una mica de brou i deixem que es vaig couent. 
  • Mestrestant pelem i tallem les patates en quatre trossos i les incorporem a la cassola. 
  • Deixem que es vagi couent i vigilant que nos es quedi sense suc, si es necessari afegir-hi més brou o aigua. 
  • Quant veiem que les patates ja estan cuites i tirem la picada i ho deixem 5 minuts més i ja només ens queda preparar el pa, i a la taula. 
  • Si no ho podem fer el dia abans millor,  si ho fem a primera hora del matí i que pugui reposar unes dues hores.


6 comentaris:

  1. m'encantan els plats de cullera, ummmmm, que bo!!!!!

    ResponElimina
  2. Mai he fet l'osobuco de gall d'indi, sempre faig el tradicional.
    Ho provaré, que ara és temporada de guisats com aquest de sucar pa.

    ResponElimina
  3. Un plat d'aquells de cullera que vénen tan bé a l'hivern!!! Petons!

    ResponElimina

  4. Buenas tardes Quima. Un plato de cuchara muy rico y apetecible, con esos ingredientes que le has puesto, tiene que estar para dejar el plato bien limpio.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  5. un plat de cullera ideal per aquests dies de fred!!!!! petonets

    ResponElimina
  6. una receta muy buena y plato completo
    bss

    ResponElimina