En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 28 de gener del 2014

PATATES FARCIDES DE GAMBETES I ALLS TENDRES AMB SALSA DE PEBROT ESCALIVAT

Quan vaig veure la proposta per aquest mes de MEMORIES D'UNA CUINERA vaig pensar que aquest mes no tenia excusa per no presentar una recepta, ja que les paptates farcides les he fet un munt de vegades I amb molts farcits diferents ............. Sí ja se que us costarà creure-ho, ja que al blog només n'hi tinc una de recepta de patates farcides.
Dons mira per on ,que quasi no la publico, ja que no m'han quedat com jo volia i he estat a punt de deicar-ho passar, però al final m'he dit que bones de gust ho eren molt, només en va fallar la presentació, així que segurament algú les farà amb una presentació molt més acurada que la meva. ( no es poden fer les coses a ultima hora, les presses mai són bones) ............... no si, poc a poquet ja aniré aprenent.
 INGREDIENTS:
patates petites de guarnició
gambetes petites
alls tendres
sal
pebre vermell
SALSA DE PEBROT ESCALIVAT:
1 pebrot escalivar
2 c/soperas de filadelfia
  • Rentem les patates i les couem al vapor. 
  • Un cop tinguem les patates fredes, les pelem i els hi tallem un trosset de la part de dalt i amb una cullereta de café, amb molt de compte les buidem.
  • Tallem els all tendres i el passem per la paella on hi haurem posat oli d'oliva. els deixem un parell de minuts i els reservem. 
  • En el mateix oli hi posem les gambes , i quan veiem que s'han begut tota l'aigua , ja estaran cuites.Hi afegim els alls tendres i una mica de la polpa de les patates. Ho deixem un parell de minut a la paella tot junt. 
  • Ho posem al vas del turmix i ho triturem.
  • Omplim les papates amb la barreja i per sobre hi posem una mica de pebre vermell. 
  • per la salsa posem en el vas de turmix el pebrot i el formatge i ho passem pel turmix. 
  • Ho podem servir bé de manera individual posant una mica de salsa al fons del plat I les patates a sobre, o bé presentant-les com aperitiu amb la salsa el mig de la plata.


13 comentaris:

  1. Noia, a mi patates i presentació de les mateixes, em semblen genials! El recull d'aquest Memòries promet ser molt interessant! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Quima, a mi em sembla que la presentació està molt bé!! i també em crec que estan bones, perquè amb aquests ingredients... a mi gairebé també se'm passa el repte i fins ahir no vaig publicar-les! un petó!

    ResponElimina
  3. Buenas tardes Quima. Que tapa o aperitivo mas delicioso que has preparado. Estas patatas rellenas de camarones y ajos tiernos tienen que estar buenísimas, acompañadas de esta buenísima salsa de pimientos, con la que las acompañas.
    Perdona por no haber visitado estos días tu blog, pero he estado unos días de vacaciones en Portugal y disfrutando de su estupenda cocina.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  4. Hummm Quima! Les dues maneres m'agraden... Una abraçada

    ResponElimina
  5. Quima, unes patates genials, m'encanten

    ResponElimina
  6. Es podran resistir aquestes patates? Apunto la recepta

    ResponElimina
  7. Quines patates més originals! tant ben presentades!

    ResponElimina
  8. Unes patates dignes d'un dinar de festa major Quima!!!! Moltíssimes gràcies per participar. Petonets

    ResponElimina
  9. M'encanten els alls tendres, quina bona pensada farcir les patates, i el pebrot escalivat així que aquesta proposta m'agrada molt!
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  10. Qué bien presentados estos bocaditos de patatas y el relleno me encanta...la salsita estupenda....besitos y buen finde

    ResponElimina
  11. Quines patates farcides mes bones!!!!!!!
    M'agrada molt la presentació amb la salseta.
    Petons

    ResponElimina
  12. muy bueno el relleno y la presentación Quima
    Peto

    ResponElimina
  13. Una presentació i unes patates excel·lents!! bona setmana

    ResponElimina