En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dijous, 16 de juliol del 2015

PASTÍS DE XOCOLATA BLANCA I MELMELADA DE CIRERES

Amb aquesta caló , el que menys ve de gust es encendre el forn. Per això quan vaig veure aquest pastís al blog LA COCINA DE FABRISA, no vaig dubtar ni un instant a fer-lo. Va ser un èxit total, tal que ja l'he repetit. 

INGREDIENTS:
Base:
130 grs. de galetes
50 grs. de mantega (fosa o pomada)
FARCIT:
200 grs. de nata
150 gr. de xocolata blanca
125 grs. de philadelfia
100 grs. de llet
60 grs. de sucre
1 sobre de cuallada
PER DECORAR:
1 pot de melmelada de cireres LA VIEJA FABRICA.
  • Agafem un motlle de 20 cms i el folrem la part de sota amb paper per anar al forn. Als costat hi posem un aro de "acetato" , així ens quedarà el farcit amb els costats ben uniformes. 
  • Triturem les galetes i les barregem amb la mantega. Ho posem al fons dels motlle i ho guardem a la nevera. 
  • Ara anem pel farcit, posem la nata i el sucre en un cassó hi ho posem al foc. Quan arrenqui el bull ho traiem i hi posem la xocolata blanca, ho deixem reposar un instant i ho remenem be fins que es desfaci. 
  • Hi afegim la llet i el formatge i ho tornem a posar al foc sense deixar de remenar. Un cop torni arrencar el bull ho traiem del foc i hi afegim el sobre de la cuallada que haurem desfet amb una cullerada d'aigua.
  • Ho tornem a posar al foc sense deixar de remenar, fins que torni a arrencar el bull, apaguem el foc i ja tenim el farcit llest. 
  • Agafem el motlle amb les galetes que teniem a la nevera i hi posem el farcit per sobre. Quan tirem el farcit ho fet a sobre una cullera al revés i així no ens farà forat a la base. 
  • Ho deixem un parell d'hores a la nevera fins que qualli.
  • Agafem la melmelada de cireres i la escalfem uns segons al microones; així la gelatina que porta es fondrà i ens anirà millor per posar-la al damunt. 
  • Escampem la melmelada pel damunt i la tornem a deixar a la nevera, com a minin dos o tres hores, millor d'un dia per l'altre. 

Es un pastís molt suau i deliciós. A més es ideal ja que no necessita forn i amb la calor que ens fa s'agraeix.

6 comentaris:

  1. mes que bo...................bonissim!!!

    ResponElimina
  2. Molt bons aquests pastissos freds!! Ara a l'estiu van de perles!

    ResponElimina
  3. Me encanta la tarta qeu has preparado, al principio pensaba que era queso pero cuando he leído chocolate blanco ya me ha enamorado aún más porque me encanta el blanco, así que me la apunto para hacerla y sin tardar mucho...bsts guapa

    ResponElimina
  4. Estas tartas con cuajada quedan siempre riquísimas y bien fáciles de preparar.
    Saludos

    ResponElimina
  5. Una combinación fantástica y super apetecible pastel¡¡
    Bss

    ResponElimina
  6. Aquests pastis son són fantàstics, fàcils i bons, agraden sempre!

    ResponElimina