No cal que us digui quants en vaig fer , ja que com podeu comprobar es evident. Aquesta vegada no vaig posar-hi les tipiques espelmes sino que vaig fer el numeros amb xocolata.
Anem amb el menú:
De primer vaig fer diferents cosetes per picar, aixi et dona poder jugar una mica amb els gustos de tothom.He de dir que aquesta vegada la meva font d'inspiració amb el aperitius va ser el blog de DOLORSS - BLOG DE CUINA, on hi vaig trobar moltes opcions per fer. Ni de bon tros hem varen quedar tan ben presentades con a ella, però el resultat va ser força bó.
Vaig fer aquest salmó marinat, que si us agrada el salmó i no l'jeu probat us animo a que el probeu, es bonissim. Ja en tinc un altre trosset guardat al congelador per una altre ocasió.
També vaig fer aquest xipirons que no en van quedar ni les engrunes........
Ho vaig completar amb unes almejas , musclos al vapor, navalles; croquetes casolanes i unes pastes salades de pasta de full.
Y desprès del segon plat que era medallons de vadella rostida amb acompnyament de bolets, vaig fer aquest pastis tipus SARA, que el vaig copiar del blog de ANNA-M'AGRADA CUINAR, l'unic que li vaig canviar una miqueta va ser la decoració.
I després del pastis van venir els regals, dels meus fills i de la meva jove i entre altres coses hem varen regalar aquest llibre de postres
Ja en tinc unes quantes de senyalades per a fer, ara només hem faltara temps per poder-les fer totes les que tinc pendents.
Felicidades Quima!!! una merienda de lujo para un día tan especial.
ResponEliminaBesos
Moltes felicitats Quima! Un àpat boníssims, i el pastís de bogeria!
ResponEliminaUna abraçada
Primer de tot Felicitats!!!
ResponEliminaI quina taula tant ben presentada, els aperitus t'han quedat de luxe i el pastís espectacular i....el llibre de repostería no m'extranya que ja tinguis receptes pendents perquè la foto de la portada és veu deliciosa!!
Petons
Hola Quima no veo mi comentario no sé si no le he dado a publicar jeej. Te decía que muchísimas felicidades y que todo lo que has preparado se ve riquísimo. Te veo estupenda en la foto. besitos y que cumplas muchos más....
ResponEliminaPer molts anys Quima .
ResponEliminael diumenge tambe vam celebrar el cumpleanys de la meva mare (78) i vaig fer 3 pastisos, erem 22 a taula, entre fills,joves,gendres i nets. La meva mare va fer el dinar i jo els postres. Com que la cuina no es el meu fort , vaig comprar les mases fetes , nomes vaig fer els farciments i la decoracio amb xocolata igual que tu. roser
Moltes gracies a totes pels vostres comentaris i les vostres felicitacions ¡¡
ResponEliminaPer molts anys, Quima! Ja ho dius tu, t'hi vas ben lluir, visca la cuinera!
ResponEliminaPER MOLTS ANYS!!!!! te tot una pinta boníiissima...
ResponEliminapetons
carmen
PER MOLTS ANYS!, EDAT RODONA, MENÚ RODÓ, PASTÍS RODONET I PRECIÓS!.(Per cert, la meva amiga de la infantesa també es diu Joaquima però sempre li hem dit Quima!).
ResponEliminaMmmmmmmm! quina bona pinta...
ResponEliminaMOLTÍSSIMES FELICITATS QUIMA!!!
un petó
Quima que tard arrivo a la festa!!!
ResponEliminaper molts anys!!! ja veig que vas pasar un bon dia rodejada dels teus.
Un petonet maca
Quima muchas felicidades,una mesa muy bonita y un menú exquisito.Un beso
ResponEliminaJa y yo sin enterarme de este banquete ,,,anda que si llego a estar mas cerca os dejo sin nada ,,,,ja,.ja,ja, muchas felicidades por todos los preparativos ,,,se ven de rechupete ,,,,
ResponEliminaPer molts anys Quima! Quin super menú d'aniversari, una feinada però tot té molt bona pinta!!
ResponEliminaPer cert, vas veure que et vaig comentar lo de la Recpeta del 15 al meu bloc?
Petons
Sandra
Moltes Felicitats bonica i sempre dic lo millor es cumplir anys, si no els cumplim mala còsa.
ResponEliminaLa taula la tenies ben plena no te res que dir i el pastís te quedà amb una pinta molt bòna.
Un abraç
Per molts anys!
ResponEliminaAcabo de descobrir el teu blog pel comentari que has deixat al meu :)
Ja he vist que tens molt bones receptes, la tarta ràpida de pinya m'ha agradat molt. És de les meves receptes, fàcil però molt resultona ;)
Quima, per molts anys!!!!!
ResponEliminaOstres noia que casi em fas ficar vermella, moltes gràcies per deixar un lloc a la teva taula per a mi :-)
Els aperitius t'han quedat de luxe i el millor de tot, que els vas fer amb carinyo que això és lo principal.
El pastis bonissim i 51 no és cap edat, et queda moltes taules per omplir encara.
Molts petons