En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 6 de març del 2011

GALETES CRAQUELADES

La recepta que us porto avui, he de dir que no l'he fet jo. Aquest cap de setmana he descansat, però ha agafat el relleu la meva filla. Ja les habia fet un altre dia i he de dir que li queden bonissimes (que haig de dir si sòc la seva mare ...jejejej ), de veritat que son molt bones i no són dificils de fer.
INGREDIENTS:
100 GRS. de sucre moreno
1 ous
210 grs. de farina de reposteria
sucre glas
vainillia
30 grs. de mantega
1/2 cullerada de llevat tipus royal .
Fondre al micorones la xocolata, afergir-hi la mantega i barrejar bé fins que ens quedi una massa ben fina.
Batre els ous (clar ai rovell) amb el sucre i la vainillia fins que estigui tot ben barregat, ho podem fer amb una batedora de varilles o manualment, hi afegim la barreja de xocolata i mantega I continuemt barrejant. 
Després hi afegim poc a poc la farina i el llevat.
Quan esta ben barregat ens quedara una massa un xic espesa. Agafen el bol de la barreja , el tapem amb film transparent i el posem a la nevera una hora y mitja aproximat.
Passat aquets temps, agafem el sucre glas i anem fent boletes amb la massa de xocolata i les arrebossem amb sucre
Les posem en una bandeja o plata per anar forn a sobre de paper de cuina i amb una mica de separació entre elles , perqué així al coure no s'enganxaran.

Preescalfem el forn a 170-180º.
Quan tinguem el forn calen les hi posem i veurem que creixen una mica i es trenquen de la superficie. El temps aproximat es de uns 15 minuts, aixó dependra del forn de cadascú. Encara que quan les tinguem al form estiguin tovetes es igual, ja que al refredar-se, queden més dures i tovetes per dintre. He de dir que amb el café son bonissimes i sort que la meva filla les ha fet per endurse-les a Barcelona , perquè seria una temptació massa gran tenir-les a l'abast.

9 comentaris:

  1. Y tanto que son tentacion,,,ademas de chocolate ,,,,que ricas,,,,

    ResponElimina
  2. Qué ricasssss, ya veo que tu hija tiene a quien salir, menuda artista. Un 10 para esas pastitas. besitos para las dos y feliz semana...

    ResponElimina
  3. Hola Quima que galletas tan rica ha hecho tu hija....Se nota que lo lleva en los genes....Ya me he guardado la receta....gracias por compartirla...;)

    ResponElimina
  4. Unes galetes boníssimes, felicita a la teva filla.
    Petonets

    ResponElimina
  5. Son unas galletas riquísimas. Y están preciosas, así que enhorabuena a la artista.
    Besos

    ResponElimina
  6. Estas gtalletas son muy famosas pero es que se merecen serlo pues están tan buenas.
    Saludos

    ResponElimina
  7. mmmmmm... que pinta más rica tienen!! Ya tiene a quien salir la "niña", no???
    Bss.

    ResponElimina
  8. Excelentes galletas, ¿me das una?, bueno unas cuantas...
    Un beso.

    ResponElimina