Millor fer-ho d'un dia per l'altre , ja que per tallar-les es millor que la carn estigui freda.
INGREDIENTS:
2 galtes de vadella ue ja les venen deshosades
1 cabeça d'alls
4 cebes mitjanetes
una mica d'oli
sal i pebre
1/2 vas de vi blanc.
Salpebrejar les galtes. Posem l'oli a l'olla i rossejem les galtes a foc viu. Quan estan rosetes hi posem les cebes pelades, la cabeça d'alls entera i amb pela i ho posem tot a dintre l'olla hi afegim el vi blanc y un vaset d'aigua o si tenim brou en quedara més gustós. Tapem l'olla i quan bulli entre 35 i 45 minuts. he de dir que era la primera vegada i amb el temps anava una mica perduda. Les deixem refredar a dintre l'olla, jo fins l'endemà.
Agafem les galtes i les talem com si tallessim vadella i les posem en una cassola.
en la mateixa olla si ens hi ha quedat molt de suc el fem reduit una mica. Jo com que m'agrada més espes , he fet un rus amb una culleredeta de farina i li he afegit. He colat el suc i l'he tirar a la cassolla pel damunt de les galtes.
Aixi quan el volem menjar només l'hem de posar al foc a escalfar, o sigui fer-li fer un xup xup i llestos. Tinguem en compte de no remanar-ho amb cap cullera, si ho volem remenar perque no s'enganxi agafarem la cassola per les dues anses i la sacsejarem d'un costat a l'altre . Si ho remement amb una cullera desferiem la carns i no ens quedaria presentable.
Es por congelar i així ens permet tenir un plat fer a punt per si tenim algun imprevist.
Espero que us agradin.
BON PROFI ¡¡¡¡¡
Una receta riquísima y encima en la olla rápida me encanta la propuesta. besos y feliz finde...
ResponEliminaSón tan meloses... aquest plat enamora!!
ResponEliminaNo se que es, quima... porque no me funciona el traductor... pero de seguro estaba buenísimo... porque la pinta es buena!!!
ResponElimina;)
El traductor hoy va por libre y no veas la chapuza de traducción que hace :D
ResponEliminaSupongo que serán carrilleras. En cualquier caso con la pinta tan melosa que tiene esa carne da igual cómo se llame.
Besos
Os pido disculpas ya he visto que no funciona Y he querido arreglarho y croe que aun ha sido peor. Si son carrilleras de ternera
ResponEliminaNo te preocupes Quima, no es culpa tuya. Además lo que importa es la receta y esa está entendida.
ResponEliminaBesos y buen fin de semana
Quima, les galtes de vedella són delicioses i tal com les has fet tu han de quedar taaan meloses!! mmmm!
ResponEliminaNo he fet mai galtes de vedella!, i això que m'han dit que son tan bones!... Gràcies per passar pel bloc, confío hi trobis cosetes interessants com jo al teu: estic amb la meva filla mitjana al costat i li ha agradat molt el pastisset de capes!, i a mi el pastís de tonyina... és que som de dolç contra salat!. A reveure Quima! (per cert,hi tinc familia a Banyoles!) A reveure!
ResponEliminaAques plat ha de ser una delícia, vull provar-lo a casa!
ResponEliminaNo he fet mai galtes i em faria il.lusió provar de fer-les per Any Nou, però tinc por de que no em quedin prou tendrs.
ResponEliminaLes faria a l'olla a presió