INGREDIENTS:
1 patata per persona
1 ou dur per persona
Rodelles de carbassó
Pebrot vermell
! llauna petita de tonyina per persona
Oli,sal,vinagre de modena,mel,olivada,orenga.
Agafen les patates i les bullim amb pela i tot. Per saber si estan cuites s'han de punxar facilment.
Mentrestant posem els ous en cassó amb aigua i sal i el fem bullir.
Tallem el carbassó a rodelles I el fem a la planxa. També tallen el pebrot a tires i el fem a la planxa.
Quan tot estigui cuit; pelem els ous I els reservem, depres pelem les patates i les tallem a rodanxes, han sortit 6 rodanxes de cada una, la part del principi i del final, no l'hi he posat.
Anem a preparar el plat, prime rhi posem 2 rodelles de patata, una al costat de l'altre, a sobre hi posem el carbassó, jo 2 rodelles, i després hi posem el pebrot.
Hi tornem a posar una altre rodanxa de patata, a sobre hi posem la tonyina i ho he acabat amb una altre rodanxa de patata. Com que tenia carbassó de sobres, l'he fet servir per decorar el plat, hi he posat 4 rodanxes de carbassó al voltatn del plat i després he tallat l'ou dur amb 4 trossos i els he intercalat al voltant del plat.
He agafat oli, una mica de vinagre de modena, un raig de mel, 1/2 cullaradeta d'olivada i un polsim d'orenge, ho he barrejat bé i ho he amanit una mica amb la barreja.
Espero que us hagi agradat, doncs es ben sencill i fàcil de fer i de ben segur que ens pot solucionar una sopar o un primer plat. A més podem jugar amb el ingredients que al moment tinguem a la nevera.
BON PROFIT ¡¡¡¡¡¡
Una proposta molt saborosa i saludable, me l'apunto per provar a casa!
ResponEliminaostres Quima con cuides als de casa teva!!!
ResponEliminaQUin goig que fa .. i que bo!!!
Petons
Quina alegria de plat Quima! M'encanta, ho farem més d'un dia...
ResponEliminaPetons Guapa!
Esther
http://comosiempremadreando.blogspot.com
Amb la calor que comença a fer, aquestes amandides fredes ja comencen a venir de gust, oi?
ResponEliminamira un plat ben sencill i complert. roser
ResponEliminaUn plat molt adequat al clima que ja treu el cap!, i una presentació que fa d'una amanida un plat de festa! Una abeaçada
ResponEliminaSe ve sabroso y muy fácil de hacer, lo tendré en cuenta para cuando estén mis chicos de fijo en casa.
ResponEliminaBesos
Jamia que pinta mas buena que tiene ,,,,,,
ResponEliminaQue buen plato has preparado ese es de los que a mi me gustan sencillos y completos.
ResponEliminaSaludos