Acompanyat d'un bon café amb llet i mentres mirem alguna revista de cuina ........... quina millor manera de començar el diumenge.
INGREDIENTS:
Bizcocho de nata
100 gr. de sucre
50 gr. de farina
50 gr.de maicena
1ou
200 ml de nata
una mica de sal
50 gr. de farina
50 gr.de maicena
1ou
200 ml de nata
una mica de sal
sucre glas
1 sobre blanc y 1 sobre lila de gasificante
1 sobre blanc y 1 sobre lila de gasificante
- Preescalfem el forn a 180 º. Mentrestant preparem un motlle de plum cake i l'untem amb una mica de mantega i farina. Reservem.
- Al bol de la nostra batedora posem l'ou. Batem bé fins que l'ou tripliqui el seu volum, que adquireixi una textura esponjosa. Reservem.
- Muntemla nata amb l'ajuda d'unes varetes elèctriques incorporem l'ou amb moviments envolvents.Afegim farina,i la micena tamisades i el sucre poc a poc i ho barregem amb compte.Finalment hi afegim els dos sobres degasificants i acabem de barrejar.
- Aboquem la barreja sobre el motlle i ho posem al forn 20 minuts, calor amunt i avall. Transcorregut el temps punxem el centre amb el pal d'una broqueta, si aquest surt net està llest. Retirem del forn i deixem refredar sobre una reixeta. Empolvorem amb sucre glacé abans de servir.
- Ja tenim el nostre bescuit llest per esmorzar.
doncs ha de ser bonissim!!! jo m'estic fent un esmorzar del segle...m'he llevat amb gana i estic menjant de tot!! jeje petons
ResponEliminaQué corte tiene ese bizcocho, tiene que estar buenīsimo
ResponEliminaBesos
Quina pinta mes flonja te aqust bescuit!!!!!
ResponEliminaNo tant sol per esmorzar, també a qualsevol hora.
Petonets
ostres, quina pinta!!! es veu tant esponjós
ResponEliminacaramb,.........un bonissim esmorzar de diumenge
ResponEliminacaramb,.........un bonissim esmorzar de diumenge
ResponEliminaAiss, que te voy a decir si ya sabes que el dulce me pierde.....que rico debia de estar....
ResponEliminaBoníssim, Quima! arribo tard, oi?
ResponEliminaUna setmana,`guapa!
Idela per esmozar cada dia, no només diumenge! :)
ResponEliminaT'ha quedat super esponjós i molt suau.
Quina delícia, Quima!! Em guardo aquesta recepta, que la faré segur!
ResponEliminaapuntem!!! quina pintaaaa
ResponEliminaSegur que esta boníssim...!!!
ResponEliminaPetonets
Quima, que be que t'ha quedat aquests Bescuit de nata, esponjós, ben tallat....
ResponEliminaQuima que bien que te ha quedado y que gusto poder saborearlo¡¡
ResponEliminaBss
T'ha quedat super esponjós, es veu deliciós!!
ResponEliminaAquestes coques són la meva perdició, que bona!
ResponEliminaI tant per mit ambé es la millor manera de començar el diumenge, m'agraden els canvis que has fet al blog, enhorabona Quima!
ResponEliminala coca amb molt bona pinta, però el joc del cafè és molt semblant al que jo tinc de la meva bessàvia, ja,ja,ja m'ha fet molta gràcia al veure'l.
ResponElimina