Aqueste recepta pensaba guardar-la ja que es un plat tipicament d'estiu, però com que encara fa caloreta us poso una altre de les receptes que he fet aquest estiu.
A casa meva el gazpacho no ens agrada gaire; però vaig veure aquest amb sindria al blog de CHEZ SILVIA i hem vaig decidir a probar-lo i ens va agradar molt més que el tradicional, tant que l'he repetit diverses vegades.
INGREDIENTS:
300 grs. de tomaquets ben madurs
300 grs. de sindria
1 pebrot verd
1 cogombre
1 ceba petita
molla de pa
sal , pebre i oli d'oliva
- Pelem i traiem les granes dels tomaquets .
- Tallem a trocets la sindria
- Pelem la ceba i el cogombre i els tallem a trossets. Fem el mateix amb el pebrot .
- Ho posem tot en un cassó o en el vas de la batedora i afegim al molla de pa i ho triturem ben fi. Ho rectifiquem de sal i pebre i hi posem una mica d'oli d'oliva. Si ens quedes molt espès hi afegim una mica d'igua, encara que com que la sindria en porta molta no m'ha calgut.
- El deixem a la nevera fins el moment de servir-lo.
- Jo l'he servit acompanyat de daus de pa bimbo fregits.
faig de tant en tant el gaspatxo amb síndria i és refrescant i molt bo.
ResponEliminajo el faig moltes vegades, sobretot quan tinc una sindria que s'està quedant avorrida a la nevera jejej
ResponEliminaNosaltres tampoc som gaire de gaspatxo, potser aquest ens agradaria més.
ResponEliminaAquest gaspatxo de tomàquet i síndria te de ser boníssim
ResponEliminami m'agrada el tradicional però als meus fills no. algun dia he de provar aquest. gràcies, guapa!
ResponEliminaAquest gazpacho ha de ser bo de debò!
ResponEliminaApuntat a receptes pendents!! Sempre m'ha cridat l'atenció el gaspatxo de síndria :)
ResponEliminaTrobo que les síndries encara són molt i molt bones...així que va bé una recepta així!!! Petons!
ResponEliminaMe gusta mucho este gazpacho, es muy refrescante, suelo prepararlo algunas veces y siempre me quedo corta por más que haga, en casa les encanta.
ResponEliminaUn beso.
ResponEliminaBuenas noches Quima. Que rico, original y fresquito gazpacho que has preparado. Tiene una pinta muy deliciosa y seguro que con un vasito no tienes suficiente. La sandia le va de maravilla.
MUCHAS GRACIAS POR TUS AGRADABLES COMENTARIOS
Un beso Paco
Ooooh que rico.
ResponEliminahola Quima encantado de volver a visitarte y este gazpacho es divino me encanta asi¡¡
ResponEliminaPeto
Hola Quima ya estoy por aquí....qué pita más rica tiene este gazpacho...besitos guapa
ResponEliminaHola! Acabo de tornar de les vacances i passo a saludar, tinc molta feina atrassada amb els blogs :)
ResponEliminaDoncs a casa el gaspatxo ens encanta de totes les maneres! Aquesta versió amb síndira segur que també triomfaria :)
Ja anem tornant tots! bona senyal! El gazpatxo de síndira està super bo i molt refrescant!
ResponElimina