Hem va agradar molt el toc cruixent que li dona el massapà per sobre.
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full
pinyons
150 grs. de farina d'ametlla
75 grs. de sucre
80 grs. d'aigua
- Primer posem l'aiguai el sucre en un cassò i el posem al foc: El deixem bullir uns segons I hi tirem la farina d'ametlla de cop. Ho traiem del foc i ho remenem. Si ens quedes massa espès hi afegim una mica d'aigua ........ ha de correr bé amb el pincell.
- Estirem la làmina de pasta de full i hi fem tres talls pel través.
- A la mitad de cada tall hi estenem el massapà i amb l'altre tros ho tapem.
- Per sobre hi posem més massapà i els pinyons (apretan una mica amb la mà perque no caiguin).
- Hi posem sucre i per sobre sucre fí.
- Ho posem al forn a 180º dalt i baix, fins qu eho veiem dauradet. Jo al fina ho vaig posar amb aire calent.
Quima, t'han quedat super be, fàcils de fer i tens unes postres super bones.
ResponEliminaGracies per tot.
Ja saps que la pasta de full em perd! Els provo segur...
ResponEliminamoooolt bons! m'encanta la pasta de full, es tan versatil! petons
ResponEliminaQuima qué ricos te han quedado, me gusta el relleno y cómo los has decorado..en un plis tienes una merienda estupenda para soprender a tus invitados...me apunto jeje. besitos guapa
ResponEliminaQue bonics que t'han quedat, una preciositat!
ResponEliminaMolt original farcir-los de massapà, la pasta de full queda bona amb tot. I així és diferent de la típica farcida de crema o nata... idea apuntada!
ResponEliminaQue bons... jo amb massapà he farcit algun tortell però així en porcions petites... bona idea!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Són un pecat pecaminós! Jo me´ls menjo sense contemplacions. Amb massapà no els he provat mai. apuntada queda!
ResponEliminaOstres, Quima, són perfectes! Són absolutament iguals que unes que venen a la fleca que tinc al costat de la feina! Prenc nota de l'idea!
ResponEliminaBona setmana, guapa!
Han de ser de vici... ! mira que ens dona joc la pasta de full1 i què bona queda sempre!
ResponEliminaBuenos días Quima. Que ricos y deliciosos pastelitos de hojaldre que has preparado, con esos piñones y la harina de almendra te han quedado de fábula. Unos ricos y sabrosos triángulos que dan ganas de comérselos solo con mirarlos.
ResponEliminaUn beso Paco
Que bons aquests triangles, segur que els faig aviat.
ResponEliminaQue bons aquests triangles, segur que els faig aviat.
ResponEliminaLo que mes m'agrada es menjarme el pinyons que van caiguent.
ResponEliminaUn abraç
Que ricos, me encanta el relleno de mazapán, son unos pastelitos deliciosos.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
UUmmm què bo!
ResponEliminaPassa't pel meu bloc que hi tens una sorpresa:
http://cuinarperalsmeus.wordpress.com/
Una abraçada
Laura
no hi ha cap publicació per fer ninots de massapà??
ResponElimina