En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 7 de setembre del 2013

TRIANGLES DE PASTA DE FULL Y MASSAPA

L'altre dia mirant blogs; vaig veure aquest triangles de pasta de full en el blog d'en RAMON aquesta recepta i com que tot el que sigui pasta de full m'encanta no vaig trigar res a fer-la. Vaigobrir la never aivaig veure que tenia una làmina de pasta de full, a l'armari hi tenia farina d'ametlla i pinyons; així que mans a la feina.
Hem va agradar molt el toc cruixent que li dona el massapà per sobre.
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full
pinyons
150 grs. de farina d'ametlla
75 grs. de sucre
80 grs. d'aigua
  • Primer posem l'aiguai el sucre en un cassò i el posem al foc: El deixem bullir uns segons I hi tirem la farina d'ametlla de cop. Ho traiem del foc i ho remenem. Si ens quedes massa espès hi afegim una mica d'aigua ........ ha de correr bé amb el pincell.
  • Estirem la làmina de pasta de full i hi fem tres talls pel través. 
  • A la mitad de cada tall hi estenem el massapà i amb l'altre tros ho tapem. 
  • Per sobre hi posem més massapà i els pinyons (apretan una mica amb la mà perque no caiguin). 
  • Hi posem sucre i per sobre sucre fí. 
  • Ho posem al forn a 180º dalt i baix, fins qu eho veiem dauradet. Jo al fina ho vaig posar amb aire calent.

17 comentaris:

  1. Quima, t'han quedat super be, fàcils de fer i tens unes postres super bones.
    Gracies per tot.

    ResponElimina
  2. Ja saps que la pasta de full em perd! Els provo segur...

    ResponElimina
  3. moooolt bons! m'encanta la pasta de full, es tan versatil! petons

    ResponElimina
  4. Quima qué ricos te han quedado, me gusta el relleno y cómo los has decorado..en un plis tienes una merienda estupenda para soprender a tus invitados...me apunto jeje. besitos guapa

    ResponElimina
  5. Que bonics que t'han quedat, una preciositat!

    ResponElimina
  6. Molt original farcir-los de massapà, la pasta de full queda bona amb tot. I així és diferent de la típica farcida de crema o nata... idea apuntada!

    ResponElimina
  7. Que bons... jo amb massapà he farcit algun tortell però així en porcions petites... bona idea!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  8. Són un pecat pecaminós! Jo me´ls menjo sense contemplacions. Amb massapà no els he provat mai. apuntada queda!

    ResponElimina
  9. Ostres, Quima, són perfectes! Són absolutament iguals que unes que venen a la fleca que tinc al costat de la feina! Prenc nota de l'idea!
    Bona setmana, guapa!

    ResponElimina
  10. Han de ser de vici... ! mira que ens dona joc la pasta de full1 i què bona queda sempre!

    ResponElimina
  11. Buenos días Quima. Que ricos y deliciosos pastelitos de hojaldre que has preparado, con esos piñones y la harina de almendra te han quedado de fábula. Unos ricos y sabrosos triángulos que dan ganas de comérselos solo con mirarlos.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  12. Que bons aquests triangles, segur que els faig aviat.

    ResponElimina
  13. Que bons aquests triangles, segur que els faig aviat.

    ResponElimina
  14. Lo que mes m'agrada es menjarme el pinyons que van caiguent.
    Un abraç

    ResponElimina
  15. Que ricos, me encanta el relleno de mazapán, son unos pastelitos deliciosos.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  16. UUmmm què bo!
    Passa't pel meu bloc que hi tens una sorpresa:
    http://cuinarperalsmeus.wordpress.com/

    Una abraçada
    Laura

    ResponElimina
  17. no hi ha cap publicació per fer ninots de massapà??

    ResponElimina