INGREDIENTS:
Arròs
1 ceba
1 pebrot verd
1 carbassó
1 alberginia
3 pastenages
1/2 pebrot vermell
6 gambes
caldo de verdures o de peix ( jo guardo el caldo de quan faig verdura per dinar, però avui no hen tenia i he agafat 1 pot de calgo de peix de gallina blanca)
En una paellera o cassola , jo faig servir cassola ja ue m'agrada una mica caldos, hi posem una mica d'oli i en el cas d'avui primer hi he posat les gambes, quan han canviat de color les traiem, i hi posem totes les verdures trinchadetas petites i que es vagin couen poc a poc , mirant de que no es cremin. Quan les verdures ja estan rosetes i posem l'arròs (la mesura que cadasqú tingui per costum) i ho remenemt bé, perque ens agafi una mica de color. Després hi tirem el caldo calent i ho deixem coure, aixó anirà amb funció de si ens agrada molt cuit o no.
El deixem reposar 5 minuts i ja el tenim llest per menjar.
A casa meva quan faig arrós, es plat únic, això si acompanyat de unes bones postres. Avui l'he acompanyat de una tarta de pinya que ja os posaré més endevant.
BON PROFIT ¡¡¡¡¡¡