Fa un parell de dies a l'hora de sopar, pensant que faria, vaig vuere que tenia a la nevera una làmina de pasta de full que habia de ser gastada ja, així vaig rebuscar per el calaix de verdures i va sortir aquesta napolitana de pasta de verdures. Acompañada d'una amanida va resultar un sopar bo, fàcil i ràpid de fer.
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full
pebrot verd
ceba
carbassó
pebrot vermell
semillas de sèsam o d'amapola
sal, oli, pebre ,orenga i un ou per pintar
- Tallem les verdures ben petitones, jo les vaig triturar amb un robot de cuina i les posem en una paella amb una mica d'oli d'oliva i les saltegem.
- Quan les tenim al punt les rectifiquem de sal i pebre hi posem una mica d'orenga i les reservem.
- Tallem tres rectangles de pasta de full, hi posem les verdures al mig i tanquem la napolitana. pintem amb una mica d'ou la punta perque al coure no s'obri. jo dels costas no les vaig sellar.
- pintem amb ou la pasta de full i per sobre hi podem posar semillas de sèsam o d'amapola o del que ens agradi
- les enfornem a 180 ª dalt i abaix amb aire calent, quan estiguin ben daurades, ja les tenim llestes per menjar.
- Les podem acompnyar d'una amanida o pure de patates o d'arròs blanc.
Adment qualsevol tipus de relleno , ajustant-nos al que tinguem a la nevera en el moment de fer-les.