No n'he sortit massa airosa, però al menys un per a cada un n'he pogut aprofitar. El meu fallo ha set que la massa m'ha quedat més cuita d'un costat que de l'altre ..............hagués hagut de girar la safata, però m'ha semblat que ja estava prou cuit i m'he equivocat ........................ els propers sortiran millor.
La recepta l'he treta del blog d'en Ramon i ho explica tan bé que la veritat es que es molt fàcil fer-la. Ara veig que l'he feta una mica diferent.
INGREDIENTS:
4 ous
50 grs. de farina
50 grs. de maicena
100 grs. de sucre fi.
- Primer muntem les clares a punt de neu amb la mitad del sucre. Les reservem.
- Ara barregem bé els rovells d'ou i la resta del sucre, ho batem fins qeu hagi doblat el seu volum i ens quedarà una massa més blanquinosa.
- A la barreja dels ous i afegim la mescla de farina i maicena de mica en mica I ho barregem amb una espatula del baix cap a dalt.
- LLavors hi afegim les clares montades també de mica en mica.
- Amb la manèga pastissera fem un cuadrat amb la pasta sobre una paper per anar al forn i l'anem omplin de pasta.
- Ho posem al forn que previament haurem escalfat a 200 º. Jo ho he posat amb el forns dalt i baix i aire calent 5 minuts. Passat aquest temps mirem si la massa esta cuita, i ho sabre si ho apretem amb el dit i torna a pujar. Millor donar la volta a la safata; ja que a mi un costat m'ha quedat més cru i li deixem un parell de minuts més.
- Tariem la massa del forn i la posem del reves dobre un paper d'anar al forn. O sigui que la part que anava sobre el paper ens quedi per omplir.
- Si en volem fer bracets individuals tallem la massa a quadrats ( no poso la quantitat ja que dependrà de lo gran que hagim fet el quadrat)
- Els omplim amb crema pastissera i els enrotllem. Com que en Ramon explica molt bé i amb fotografies com enrotllar-los us recomano que mireu el seu blog i us asseguro que seguint els seus consells es molt fàcil.
- Els arrebossem amb sucre i llestos per menjar.
No m'han quedat tan ben fets com els d'en Ramon , però bona pinta si que en fan.
També els podeun omplir de trufa, nata i qualsevols tipus de crema.