El dia que vaig veure aquesta mousse en el blog de la
CRISTINA, BUFET DE POSTRES, desseguida la vaig guardar per fer-la. Complicada no ho es gens, però a mi la gelatina hem va quedar com si li hagues posat per sobre una capa més decolorida, crec que era una mica massa calenta Y al tirarla va fer que es desfes una miqueta la mousse de llimona, a la propera provarem d fer-ho millor.
Es molt bona i refrescant.
Amb el permis de la cristina, us copio la recepta que ha possatla CRISTINA al seu blog.
Ingredients
- 200gr. de galetes maria.
-60 gr. de mantega.
-4 llimones.
-140 gr de sucre.
-6 fulls de gelatina.
-400 ml de nata.
-1/2 sobre de gelatina de llimona.
Preparació
-Tritureu les galetes que quedin ben picades (pols) i les mescleu amb la mantega. Amb aquesta pasta feu la base del pastís. Prémeu-la bé amb els dits. I fiqueu el motlle en la nevera mentre prepareu la resta d´ingredients perquè la galeta agafi consistència.
-Hidrateu els fulls de gelatina amb aigua freda.
-Exprémeu les llimones i escalfeu el suc amb el sucre. Quan arrenqui el bull, retireu del foc i afegiu-hi la gelatina ben escorreguda. Deixeu refredar a temperatura ambient.
-Munteu la nata i afegiu el suc de la llimona, ja refredat a temperatura ambient, i barregeu amb moviments envolvents a fi que la nata no s' abaixi.
-Aboqueu-ho en el motlle i deixeu-ho quallar un mínim de 8 hores en la nevera.
-Prepareu la 1/2 de la gelatina segons les indicacions de l`envàs amb 125 ml d´aigua calenta. Un cop s´hagi dissolt, aboqueu-hi 125 ml d' aigua freda. Deixeu refredar una mica i l´aboqueu sobre la mousse de llimona.
-Torneu-hi a posar la mousse en la nevera a fi que qualli la gelatina, mínim 4 hores. Un cop transcorregut aquest termini ja estarà llesta per menjar.
He de dir que la vaig fer exactament com diu ella i es bonissima, ben fresqueta ara que ja fa més caloreta passa d'allò més bé. Es ideal per després d'un dinar o si no soy gaire llaminers.
Ara bé llaminers o no , no deixeu de tastar-la que es bomissima.
Espero que us agradi.
BON PROFIT ¡¡¡¡¡¡