Seguim amb les receptes tretas de revistes, aquesta es d'una revista que es diu TAPAS I PINTXOS. Era dels pocs pintos dolços que hi havia i com que feia molt de dies que no feia res de pasta de full, vaig animar-me a fer-la. He de dir que vaig segui la recepta al peu de la lletra i tal com hem va quedar la fruita a mi , no s'assemblava gens a la foto de la recepta. La propera vegada probaré de fer-la diferent, encara que bona si que hi va sortir, però no m'agradaba el color que havia agafat.
INGREDIENTS:
1 l'amina de pasta de full
1 plàtan
1 kiwi
5 maduixes
30 grs. de mantega
50 grs. de sucre
30 grs. de granets d'ametlla
30 grs. de nous picades.
- Tallem el plàtan, el kiwi i les maduixes a trossets. Posem la mantega a desfer en una paella i hi posem les fruites i les deixem coure una mica.
- Hi afegim les nous , l'ametlla i el sucre i ho deixem que es cogui una estona (aqui no sé si li tenia que haver deixat més estona)
- Ho deixem atemperar una mica
- Estirem la pasta de full i la partim per la meitat, i al mig hi posem la barreja de fruites, i ho enrotllem. Ho podem fer amb porcions individuals oo bé un braç gran i desprès tallar-lo. Jo prefereixo fer-lo (encara que porta més feina), en porcions individuals; ja que la psata de full al tallar-la a vegades s'esmicola.
- ho pintem amb ou i ho posem al forn , que previament ja tindrem calent a 180º, amb aire calent i dalt i baix.
- Quan veiem que està daurada, la trevem i la deixem refredar.
Ho podem decorar amb mitja cirera amb almibar i una mica d sirope e xocolata.