En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 19 de febrer de 2011

BESCUIT DE IOGURT I TARONJA

Una altre setmana pasada i ja tornem a ser dissabte, per a mi el dia ideal per pasarme més estones de les habituals a la cuina, sobretot intentant fer alguna cosete que veig per aquests blogs tan magnifics que teniu .
L'altre dia vaig veure en el blog de Mª DOLORS -CUINANT, com fer unes taronges confitades, que hem varen cridar l'atenció. La veritat es que un dia al vespre les vaig fer i van quedar bonissimes¡¡¡ .......... i al cap de pocs dies , ens posaba la recepta per fer aquest bonissim bescuit de taronja.
Aixi que aquesta tarda ja hem teniu a mi a la cuina disposada a probar. No te tan bona pinta com el de la Mª DOLORS, però crec que m'en he sortit prou bé.

Com que amb l'almibar queda una mica moll, la veritat es que passa molt be i l'aroma i gust de taronja es d'allo més bo¡. Aprofitant els  consells que hem va donar molt amablement la Mª Dolors, quan vaig fer les taronges confitades, i com que he hagut d'expremer dues taronges, he aprofitat les peles per fer palets de pela de taronja confitada i despres de guardar-ne un potet , he agafat la resta i les he bañades amb xocolata
He de dir que la combinació taronja -xocolata, exquisita ¡¡¡¡¡¡¡¡.............. mare meve quin perill tenir aixó a la nevera i com a decoració del bescuit hi van d'alló més bé.
 Ja sé que no es cap recepta nova, peró espero que us agradi.
Moltes gràcies a totes per permetre que a través dels vostres blogs, vagi aprenent a fer coses noves a la cuina, que dos mesos enrera no m'hauria atrevit a fer sense el vostre consell i explicacions.

12 comentaris:

  1. Te una pinta estupenda. No se a la teva nevera el que durara , pero a la mevano arriva a dema. roser

    ResponElimina
  2. Que bo que deu ser... Les taronges són molt bones en aquesta època.

    ResponElimina
  3. Esa tajada del bizcocho es para antojarse.... se ve deliciosa.
    Besos

    ResponElimina
  4. Que rico te ha salido este bizcocho con naranja ,,besos MARIMI

    ResponElimina
  5. A ese bizcocho en mi casa no le da tiempo a ir a la nevera ,,,te lo aseguro ,,,,madre que bueno que debe de estar,,,,,

    ResponElimina
  6. Quima si ja només amb el suc de taronja ja esta bonissim... amb aquestes taronges te que ser de mort...
    un petonet

    ResponElimina
  7. Quima si te ha quedado de escándalo que húmedo y rico se ve el bizcocho y las naranjas estan de vicio y no te digo con el chocolate, a mi ya se me han terminado ya me veo haciendo mas.
    Saludos

    ResponElimina
  8. Quima, els bescuits de tota la vida són els millors i ara que és temps de bones taronges, un encert!
    Petons!

    ResponElimina
  9. Quima quina recepta més bona, els biscuit de taronja per mi és el millor, i si a mes li afegim la xocolata, buenooo!!! desprès ja és
    la meva perdició!!

    ResponElimina
  10. HOLA, VENGO A PEDIRTE AYUDA, SIGO PIDIÉNDOLA,REALMENTE LA NECESITO.
    YA HE OBTENIDO MUCHOS DATOS A TRAVÉS DEL BLOG,PERO NECESITO MÁS.
    VETE A MI BLOG Y LO ENTENDERÁS.
    GRACIAS POR AYUDARME.
    NOMBRE: ELENA ZULUETA DE MADARIAGA
    BLOG:
    cuatroespecias.blogspot.com

    MUCHAS GRACIAS POR COLABORAR

    ResponElimina
  11. Que rico bizcocho, me llevo un trocito para la merienda.

    Encantada de conocerte, tienes un blog muy chulo, me quedo como seguidora.

    Te invito a seguir mi blog.

    Un abrazo.

    ResponElimina