En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

divendres, 22 d’abril de 2011

BACALLA EXPRESS

He de dir que avui que tenia tot el temps del mon per cuinar, he fet una bacalla en un tres i no res. Aquest mati l'he tingut tot per mi, el meu marit tenia campeonat de pesca, aixi que ha marxat ben d'hora i no ha tornat fins a les dos, i els meus fills també han marxat aviat cadasqun a les seves coses.
Ohhhhhh felicitat tot el pis per mi sola ......suposo que m'entendreu, però m'encanta de tant en cuant tenir un matí o una tarda on no hi hagui ningú més a casa. Així que primer m'he dedicat a ordenrt i endreçar al niuet, que bona falta li feia, i desprès  a l'altre meva passió : les manualitats. Tant absorta estava fent cosetes que m'he adonat que ja era molt tard i el dinar encara estava per fer.

Una cosa tenia molt clara era que faria bacallá, que ja el tenia descongelat. Bé hem deixo de xerrameca i os poso la recepta.

4 trossos de filet de bacalla al punt de sal de La Sirena
Unes cuantes patates ja cuites de guarnició (les meves del LIld)
Tomaquet fregit (avui de compra que no hi habia temps per fer-lo)
Pa torrat i farina.

Enfarinem i fregim el bacallá en una paella amb oli,a foc ben fort i que ens quedi ben rosset.
Quan està rosset el posem en una plata que pugui anar al forn i per sobre hi posem tomaquet fregit i hi tirem pa torrat per sobre el tomaquet, i el posem al forn a gratinar.
Mentrestant he agafat unes cuantes patates i les he passat per una paella per donar-lis una mica de color i hi he posar all i julivert.
Quan el bacallà esta rosset ho emplatem i ja tenim un plat ben bó i rapid de fer.
Encara que ens agradi moltissim cuinar; No sempre hi hem de dedicar moltes estones per menjar sá i bó.
BON PROFIT ¡¡¡¡¡¡
BONA SETMANA SANTA ¡¡¡¡¡

7 comentaris:

  1. Ràpid, però boníssim!! Hi haurà algú que aquests dies no hagi menjat bacallà???
    Petonets,
    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Si que t'entènc Quima a mi també m'agarda disposar d'una eston aper mi sola sense que ningú em molesti. Aquest bacallà per ser exprèss deu ni do quina bona pinta que fa!!!!
    Bona pasqua!!

    ResponElimina
  3. Jo m´he complicat el migdia fen una cassoleta de bacallà, amb carxofes, ous dussos i trampa, i la veritat de vegades una coseta així rapideta, també s´agraeix. Bona recepta. Petons des d´Almacelles (Lleida).

    ResponElimina
  4. ahhhhhh , aquesta si que es sencilla, l'haure de fer . roser

    ResponElimina
  5. A vegades les receptes EXPRÉS són tant o més bones que les que ens porten hores a la cuina. Aquest bacallà és un plat exquisit per a qualsevol tipus d'àpat! formal o informal. Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Com diuen les companyes... visca les receptes ràpides! Queden boníssimes i podem menjar bé en un momentet!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  7. No sempre una recepta mes elaborada queda mes bona que este bacallà que diu menjam.
    Un abraç

    ResponElimina