En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dijous, 7 d’abril de 2011

NOU MOTLLES I PA DE PESSIC

Avui al Lidl hi habia forces coses de cuina, aixi que ja feia dies que ho esperaba i aquestes son les meves noves incorporacions per la meva cuina. He de dir que m'he contingut, ja que hi habia una maquina de fer pasta que també hem feia tilín, però tindrà que esperar a la propera.  Les compres d'avui son dos motlles de reposteria un de rectangular que els laterals es desmonten, que de rodons en tinc d'aquests que es demusten; pero no en tenia cap de rectangular y a més una mica gran . L'altre la veritat es que tant punt el vaig veure hem va entrar pels ulls.
Y com ja us he dit el rodonet va esser amor a primera vista, així que m'he pogut aguantar i ja l'he estrenat. he fet una recepte de pa de pessic, que fa la tira de temps que faig i es d'aquelles receptes que sempre et surten bé. I avui, tampoc m'ha fet quedt malament; ha quedat delicios I molt esponjós:
INGREDIETS:
125 GRS. de fatina
125 grs. de sucre
4 ous
1 sobre de royal
ratlladura de llimona.

Montem les clares a punt de neu amb el sucre, i quan estiguin ben muntades, o sia que si tombessim el pot no cauen, amb una espatula i amb mohiment envolvents hi afegim el rovells d'ou, la llimona i la farina tamizada amb la llevadura i ho barrejem amb molt de compte.
Escalfem al forn a 160 º.
Untem un motllo amb mantega i aboquem la barreja, hi ho posem al forn de sota uns 15 minuts +- (això dependra del temps de cadasqú), passat aquest temps engem el forn de la part de dalt, però amb molt de compta que no es cremi. Si ja ens ha quedar dauradet i encara no esta prou cuit, tapar-ho amb paper d'alumini i així d'acabaa de coure i nos es cremara.
Treure-ho del forn i desemotllaro com tinguem costum. HI espolsem per sobre una mica de sucre glass i ja tenim un berenar ben bó i sa i si a més ho acompanyemt amb un trosset de xocolata .......hummmmmm
Espero que us hagi agradat.
Estaba bonissimmmmmmmmmmmm

8 comentaris:

  1. Quima, jo també he anat. Ho vaig veure al Facebook de "El rincón de Bea" i m'ho vaig apuntar a l'agenda. M'he comprat la silicona per fornejar, i un motllo de plumcake.
    El pá de pessic t`ha quedat brutal.
    Petonets bonica,
    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Hola Quima, aquesta recepta és la mateixa amb la que faig jo el pa de passic per fer els pastissos, però en lloc d'un sobre de llevat només poso una culleradeta ... surten molt bons... El teu te una pinta espectacular!!!!
    petons

    ResponElimina
  3. el lidl sempre tenen alguna cosa bona. El motllo rodo el vaig comprar tambe al lidl pero de silicona. roser

    ResponElimina
  4. Qué buena pinta te cogía un trozo para el café ejejeejej,. Los moldes chulísimossss.besos y buen finde....

    ResponElimina
  5. Tant alt i tan esponjós d'un extrem a l'altre!... uns motlles i una recepta fantàstica Quima. Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  6. Quin pa de pessic més guapo, i els motllos, una passada!

    ResponElimina
  7. Caram, quines compres més xules! I el pa de pessic t'ha quedat espectacular, super esponjós. Per esmorzar amb el cafè amb llet ha de ser boníssim!

    ResponElimina
  8. Quina pinta!
    Com treballaràs de gust amb aquests motllos

    ResponElimina