En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 23 de juliol del 2011

TRUFES

Fa dies que la veritat no tinc ganes de fer res d'especial a la cuina.Faig el just i necesari, peró avui aquesta tarda per treurem les cabories del cap m'he posat a la cuina i he fet aquestas trufes, que segons m'han dit les han trobat bonissimes.
Són fàcils de fer i la pasta la vaig fer ahir al vespre i aquesta tarda les hi donat forma i les he arrebossat amb fideus de xocolata.
INGREDIENTS:
1 rajola xocolata NESTLE postres
1 pot de llet condensada la lechera de  370 grs
75 gr. de mantega.
Fideus de xocolata

Agafen la xocolata trocejada i la posem en un bol per anar al micrones. Programem 1 minut  i remenemt , si no es prou desfeta anem programant tandes de 30 segons fins que la xocolata estigui ben desfeta. Hi afegim la mentega i remenem fins que s'hagui integrat bé amb la xaocolata.  Després hi afegim la llet condensada i ho remenem bé.
Ho posem a la nevera un minin de 6 hores. jo els hi deixat tota la nit . Ens quedara una pasta dura, però al cap d'un moment de ser fora de la nevera i amb l'escalfor de la má veurem que es fan les boletes perfectament.
Anem fent bolotes i les pasem pels fideus de xocolata i les posem dintre capsules de paper. Ja tenim les trufes fetes.
Han surtit unes 40 trufes, aixi que les he disposat en una bandeja , les he tapades amb film transparent I al congelador. Quan les volguem menjar només les hem de treure una estoneta abans.
Aquesta recepta m'he le va donar la meva amiga L'eva i quedan molt bones.

12 comentaris:

  1. mmmmmmmmmmmmmmm que ricas y me han parecido faciles de hacer pero si las hago a mi no me da tiempo ni de meterlas al congelador ,,,que ricaaaaaaaaaaaaaaaaas

    ResponElimina
  2. Doncs a mi em passa el mateix, que estic gandulota, però veient aquestes trufes em sembla que demà em passarà la mandra...

    ResponElimina
  3. Estem tots iguals; amb la ganduleria a sobre...Aquestes trufes són un pecat. Jo me les menjo encantada ( de 2 en dos si pot ser) però ara que les faci un altra.

    ResponElimina
  4. Molt bones les trufes, ara fa força temps que no n' he fet..

    ResponElimina
  5. Jo les faig iguals, pero sense llet condensada i amb un toc de brandi.
    La propera vegada les provo.
    Petons

    ResponElimina
  6. Uyyy qué ricas que se ven Quima, y la receta muy sencilla de hacer, tengo que hacerlas :), a mi me super encantan las trufas.
    Besotes.

    ResponElimina
  7. doncs me les apunto! perquè les tinc pendents pel meu sogre!!! ;P petonets

    ResponElimina
  8. Mmmm! M'encanten les trufes i aquestes t'han quedat perfectes. La propera vegada provaré amb llet condensada...

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  9. Quina delicia de trufes, prenc la recepta doncs jo les faig de mascarpone, i així amb llet condensada han de ser moooolt bones. Felicitats pel teu sant maca. Un petó.

    ResponElimina
  10. Quima, ja en som dues sense ganes de fer gaire res! ;) Aquestes trufes segur que a tota hora vénen bé, oi? ;) mmmm!
    Petons!

    ResponElimina