Bé per trencar la rutina i a veure si torno a arrencar avui us porto un sopar molt sencill i ràpid de fer ...com a mi m'agrada.
INGREDIENTS:
1 lamina de pasta de full ( la meva del lid que es rectangular)
verdures variades (carbassó, ceba, pebrot verd i vermell)
1 llauna d'anxoves
PREPARACIÓ
Tallem les verdures en juliana i les possem en una pella a pochar.
Preescalfem el forn a 200 º dalt i baix i aire calent.
Quan tenim les verdures cuites, agafem la làmina de pasta de full , l'estirem i li doblem els costats cap a dintre fen una mica de vora.
Hi repartim per sobre les verdures i despés hi posem les anchoves i si volem una mica de formatge.
Ho posem al forn que ja tenim calent i quan veiem que la pasata de full ja esta ben dauradeta, ja tenim el nostre sopar a punt.
Jo ho he acompanyat d'una manida d'enciam, tomate, esparrècs blancs i olives, amanida amb una barreja d'oli,vinagre de mòdena, una cullaredeta d'olivada, un rajoli de mel i una mica d'orenga. com veieu un sopar ben sà i ràpid de fer.
No n'han quedat ni les engrunes. .......................... BON PROFITT !!!!!!!!!!!!!!!
Quima esto tiene unas pintas buenísimas, y mas sano imposible, ¿¿verdad??.
ResponEliminaBsts
porque ya he cenado que sino me iba pa tu casa ahora mismo ,,,ja,ja,ja,
ResponEliminaQué bueno...
Amb aquestes verduretes ha de ser boníssima!
ResponEliminaQuima que bones que són aquestes coques, oi?
ResponEliminaQuina bona pinta!!!! i els bunyols de la capçalera??? mare meva!!! t'ha quedat tot la mar de bé.
ResponEliminaUna forta abraçada!
Tiene muy buena pinta y seguro que está deliciosa....... Y la ensalada un acompañamiento perfecto........ :D
ResponEliminaBesos desde http://angiazucarycanela.blogspot.com
Quina bona pinta que fa, és que la pasta de full queda bé amb tot el que li posis, veritat?
ResponEliminaQuima!!!! no pot ser! que estem esperant el teu arròs amb llet pel Memòries!! ;) de moment em quedo amb la coca, ok???? petonets guapa
ResponEliminaM'encanten les coques de verudres amb pasta de full. Queden cruixents i boníssimes!
ResponEliminaQuima bien rica tiene que estar esta coca de verduras, y sanita. Un fuerte abrazo, Teresa
ResponElimina