ella no té blog, però si la seva mare la YOLANDA que es una manetes amb el patch .
La recepta d'avui es molt sencilla i molt ràpida de fer, i segur que triunfes amb les amigues, si un dia les vols convidar a berenar o bé per un esmorzar.......................el meu fill quan les ha vist fetes, ja m'ha preguntat si demà en podia menjar per esmorzar .........
INGREDIENTS:
Una lamina de pasta de full rectangular(la meva era del lid)
1 ou
crema de cacao ..........la marca que acostumis a gastar nomarlment.
Ja veus que els ingredients son ben sencills.
Primer escalfem el forn a uns 200 graus dalt i baix i aire calent , sino amb aire calent ni ha prou. Pense que la pasta de full sempre s'ha de coure amb aire calent ja que ha de quedar ben cruixent
es talla la pasta de full en 6 trossos.
Hi poses una o dues cullarades de crema de cacao al mig (la quantitat va a gust de cadasqú), tanquem la lamina com si la doblessim per la mitad i en el cantó que no hi tenim relleno amb una punta de gavinet si fan uns tallets. La poses a sobre la rejilla de forn, on previament hi hauras posat una fulla de paper per anar al forn (jo faig servir el mateix en que va embolicada la massa de full) i al posar-la se li dona una mica de forma curva, que s'obrin els talls que li has fet.
Es pinta amb ou i ja es pot posar al forn. Amb uns 15 minuts n'hi ha prou, o quan vegis que esta ben dauradeta.
Hi poses una mica de sucre per sobre i llestos. tambe si podrian posar abans de posar-les al forns uns quats fideus de xocolata .
Ja ho veus una forma ben àpida per quedar como una reina devant les amigues o la familia.
QUE VAGI DE GUST L'ESMORZAR ........¡¡¡¡¡
Hola quima me alegra volver a leer tus recetas..... muy buenas fotos......Yo las he hecho con forma de napolitanas y estan de rechupete....... :)
ResponEliminaBesos desde http://angiazucarycanela.blogspot.com
Quines crestes mé xules t'han quedat!!! una plata que fa goig de veure! a mi també m'agrada molt la pasta de full del Lid!Bon cap de setmana!
ResponEliminaostres quima , tal com hu expliques i fas es veu tan facil....... que bo
ResponEliminaroser
M´han dit que la pasta de full i la mantega del Lidl és de les millors en sabor i per manipul.lar, així que tens una recpta de 10, la meva filla et pispava 2 o pot ser 3!!!!ja ja!!Petons i bon CDS
ResponEliminaquin berenar més bo Quima!!!!! jo en vull una! ara vinc. petonets
ResponEliminaque bona pinta!!!! m'encanta la nocilla i aixó ha d'estar "de muerte" jejeje
ResponEliminala foto de la capçalera es molt maca
petons y bon cap de setmana
Madre que pinta tan buena ,,,ahora me comeria una ,,,,je,je,je,je,
ResponEliminaAixò "canta com els ángels"...En queden per esmorzar demà?
ResponEliminaFàcil, boníssim, amb una presentació molt vistosa i que tenen l'èxit assegurat. Una recepta fantàstica!
ResponEliminaque boniques t'han quedat. Així farcides de crema de cacau ben bones, i la seva variant de cabell d'àngel... autèntic tortell de diumenge!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quines crestes més ben fetes, i amb el farcit que porten ja m'ho imagino ja...
ResponEliminaQuima la recepta preciosa i la nova portada també.
ResponEliminaUna abraçada
Quima unes crestes molt boniques, no les he fet mai les probaré per berenar al meu fill que vol novetats.
ResponEliminaBesets
Una recepta molt bona, segur que a casa meva també seria un èxit.
ResponEliminaHola Quima!!
ResponEliminaM'emporto la recepta m'ha agradat per la seva senzillés no té cap complicació i tal com dius amb ingredients ben senzills d'aquells que tots tenim per casa.