En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dijous, 6 d’octubre del 2011

CRESTES DE PASTA DE FULL RELLENAS DE CREMA DE CACAU

 
L'entrada d'avui la dedico a una jovenete,q ue encara que no cònec, sé que hem segueix i que li agraden les meves receptes de postres. Aixó m'ho ha dit un ocellet ............ La veritat es que afalaga i molt que et diguin que els hi agraden les teves receptes i que a més les faig. Així veus que les estones que pases posant les fotos I les explicaciones fan servei a algú.
ella no té blog, però si la seva mare la  YOLANDA que es una manetes amb el patch .
La recepta d'avui es molt sencilla i molt ràpida de fer, i segur que triunfes amb les amigues, si un dia les vols convidar a berenar  o bé per un esmorzar.......................el meu fill quan les ha vist fetes, ja m'ha preguntat si demà en podia menjar per esmorzar .........
INGREDIENTS:
Una lamina de pasta de full  rectangular(la meva era del lid)
1 ou
crema de cacao ..........la marca que acostumis a gastar nomarlment.
Ja veus que els ingredients son ben sencills.
Primer escalfem el forn a uns 200 graus dalt i baix i aire calent  , sino amb aire calent ni ha prou. Pense que la pasta de full sempre s'ha de coure amb aire calent ja que ha de quedar ben cruixent
es talla la pasta de full en 6 trossos.
Hi poses una o dues cullarades de crema de cacao al mig (la quantitat va a gust de cadasqú), tanquem la lamina com si la doblessim per la mitad i en el cantó que no hi tenim  relleno amb una punta de gavinet si fan uns tallets. La poses a sobre la rejilla de forn, on previament hi hauras posat una fulla de paper per anar al forn (jo faig servir el mateix en que va embolicada la massa de full) i al posar-la se li dona  una mica de forma curva, que s'obrin els talls que li has fet.

Es pinta amb ou i ja es pot posar al forn. Amb uns 15 minuts n'hi ha prou, o quan vegis que esta ben dauradeta.
Hi poses una mica de sucre per sobre i llestos. tambe si podrian posar abans de posar-les al forns uns quats fideus de xocolata .
Ja ho veus una forma ben àpida per quedar como una reina devant les amigues o la familia.
QUE VAGI DE GUST L'ESMORZAR ........¡¡¡¡¡

15 comentaris:

  1. Hola quima me alegra volver a leer tus recetas..... muy buenas fotos......Yo las he hecho con forma de napolitanas y estan de rechupete....... :)

    Besos desde http://angiazucarycanela.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Quines crestes mé xules t'han quedat!!! una plata que fa goig de veure! a mi també m'agrada molt la pasta de full del Lid!Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  3. ostres quima , tal com hu expliques i fas es veu tan facil....... que bo

    roser

    ResponElimina
  4. M´han dit que la pasta de full i la mantega del Lidl és de les millors en sabor i per manipul.lar, així que tens una recpta de 10, la meva filla et pispava 2 o pot ser 3!!!!ja ja!!Petons i bon CDS

    ResponElimina
  5. quin berenar més bo Quima!!!!! jo en vull una! ara vinc. petonets

    ResponElimina
  6. que bona pinta!!!! m'encanta la nocilla i aixó ha d'estar "de muerte" jejeje

    la foto de la capçalera es molt maca

    petons y bon cap de setmana

    ResponElimina
  7. Madre que pinta tan buena ,,,ahora me comeria una ,,,,je,je,je,je,

    ResponElimina
  8. Això "canta com els ángels"...En queden per esmorzar demà?

    ResponElimina
  9. Fàcil, boníssim, amb una presentació molt vistosa i que tenen l'èxit assegurat. Una recepta fantàstica!

    ResponElimina
  10. que boniques t'han quedat. Així farcides de crema de cacau ben bones, i la seva variant de cabell d'àngel... autèntic tortell de diumenge!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  11. Quines crestes més ben fetes, i amb el farcit que porten ja m'ho imagino ja...

    ResponElimina
  12. Quima la recepta preciosa i la nova portada també.
    Una abraçada

    ResponElimina
  13. Quima unes crestes molt boniques, no les he fet mai les probaré per berenar al meu fill que vol novetats.
    Besets

    ResponElimina
  14. Una recepta molt bona, segur que a casa meva també seria un èxit.

    ResponElimina
  15. Hola Quima!!
    M'emporto la recepta m'ha agradat per la seva senzillés no té cap complicació i tal com dius amb ingredients ben senzills d'aquells que tots tenim per casa.

    ResponElimina