Seguint la recepta del pastis d'escalivada he fet aquest de carbassó . Ideal tan per mejar fred con calent.
El procés es exactament el mateix, simplement he cambiat el pebrot, l'alberguinia i la ceba excalivada per 2 carbassons i una ceba gran. La resta dels ingredients els mateixos
- Per fer aquest pastís tallarem la ceba petitona I el carbassó i ho posarem a una paella a rossejar.
- Quan estigui ben rosset ho pasem pel minipimer I ja podem seguir igual que el pastis d'escaliva la recepta la trobareu aqui .
- Un cop el pastis ha estat fred,l'he decorar amb rodelles de carbassó fetes a la planxa.
Aquests pastissos m'agraden moltíssim, i van bé freds i calents, com dius. El carbassó potser n'és el rei, oi? Molt ben decorat, amb les rodanxes... petons!
ResponEliminaun encert Quima! ideal per quan tornem de la platja. petonets
ResponEliminaUn pastís fred és ideal per combatre la calor i, sobretot, quan no saps que fer per sopar. El carbassó m´encanta. Bones vacances!
ResponEliminaUn pastel ideal para estos dias de calor........Muy bueno con calabacines.......Las fotos te ha pasado como a mi que no tenia cámara y he tenido que hacerla con el móvil............ Besos :D
ResponEliminahttp://angiazucarycanela.blospot.com
m'encanten els pastissos freds de verdures. De fet avui he de dur per sopar alguna recepta per compartir, i aquesta m'està agradant força per endur-me-la....m'ho pensare avui!! petons
ResponEliminaHola Quima, m'agrada molt. Tinc un parell de carbassons, a veure si m'animo a fer-lo.
ResponElimina