Hola a tot@s ja ha passat una setmana de l'anterior publicació i seguim amb receptes d'estiu. El que avui us porto es un pastis d'escalivada. Ja l'habia fet fa bastant de temps i he de dir que no vaig seguir la recepta al peu de la lletra i no hem va quedar bé. Ara he volgut seguir la recepta que hem van donar i m'ha quedat perfecte.
INGREDIENTS:
200 grs. de pebrot escalivat
200 grs. d'alberginia escalicada
3 cebes petites o una de gran escalivada
2 tomates escalivades ( jo no les hi posat)
4 ous
200 ml. de nata liquida
sal i pebre
- Primer el dia abans millor escalivar les verdures al forn. Quan siguin fredes les pelem i les reservem
- Triturem el pebrot la ceb ai l'alberiginia amb el minipimer.
- Després hi afegim els ous batuts i la nata liquida i ho remenm bé.
- Ho salpebrem i ja tenim la barreja llesta:
- Preescalfem el for a 180 º.
- Untem amb mantega un motlle rectangular hi hi aboquem la barreja.
- Ho posem al forn al bany maria durant un hora aproximadament, o fins que ho punxem amb un punxo i ens surti net:
- El deixem refredar al menys un parell hores.
- El desetmotllem i el decorem al gust.
BON PROFIT !!! ................ESPERO QUE US AGRADI.
que bo, lleuger i fàcil ...per un sopar d'estiu em sembla genial!! petons
ResponEliminaque fàcil i que bon, com aperitiu i fins i tot com a paté. Mmmmmm!
ResponEliminaBufa, no n'he fet mai i té una pinta!
ResponEliminaM'agrada molt, quima, aquests pastissets d'escalivada sempre passen sense gana. La tira d'anxova que hi has posat la trobo molt encertada, sempre hi dóna un toc! Petonets
ResponEliminaquin pastís més xulo!!! sóc fan incondicional de l'escalivada, així que no fa falta que et digui que m'encanta, no? ;P petonets
ResponEliminaQuina recepta més deliciosa Quima, ens ha agradat molt la teva proposta, ens l'apuntem!
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us proposem un salmorejo ben fresquet! www.esfruita.com/assessorem/salmorejo
jo també la vaig fer ... i és deliciosa....i molt apropiada per aquests dies d'estiu!!!
ResponEliminaBestial!
ResponEliminaUna receta ideal con estas calores...legas de playa y te encuentras semejante plato y......que gozada.
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
Quima, t'ha quedat molt be aquest pastis d'escalivada.
ResponEliminaQuina passada, m'encanten aquest tipus de pastissos!
ResponEliminaOhh quina bona pinta!!! L'he de fer! Petons
ResponEliminaHola Guapa,
ResponEliminaYa sabes que me tienta todo lo dulce pero este pastel es de los salados que me pierden¡ Un fuerte abrazo, Teresa
Moltes gracies amb va sortir molt bo x aquestes festes el tornare a fer
ResponEliminaSalutacions i bones festes